Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?
Pár napos kapcsolatnál azért még nem kéne rákérdezni a gyerekre, mert a pasi azt hiszi, lasszóval, csellel, gyerekkel akarod megfogni.
Pár napos kapcsolat az még nem is kapcsolat!!
Már gyereket tervezel vele???? Pár hónap, pár év után igen.
Pár napos? Mire ez a sietség????
Nálunk is még csak pár napos volt a kapcsolatunk, amikor szóba hoztam a gyerek dolgot s páromnál. Neki már volt két lánya. Én akkor azt mondtam neki, hogy nagyon jó és szép minden, csak az aggaszt egy kicsit, hogy én néhány év múlva gyereket szeretnék, ô meg már biztosan nem, hiszen neki már van... Erre azt felelte: "honnan veszed, higy én nem akarok több gyereket? Ha minden adott hozzá, akkor miért ne?" :)
Augusztusban leszünk 10 évesek, a fiunk 5, a lányunk 1 éves. :)
Igenis fel lehet hozni a témát friss kapcsolatban is, ez nem azt jelenti, hogy már másnap babát kell gyártani. De a kommunikáció fontos.
Mi az hogy úgyis együtt maradtok? Egy szép rakás közös hitellel kezdtétek a kapcsolatot szombaton?
3 év kell hogy megismerd a barátod, biztos több az esélye hogy együtt maradtok.
" de én pl nem akartam volna éveket vesztegetni egy olyan pasira, aki biztosan nem akar tôlem gyereket." - á semmi, kedves Leiah, azon az apróságon túl, hogy ezzel deklaráltad feketén-fehéren, hogy részedről szó sincs semmiféle szerelemről, neked nem AZ a másik ember kell, hanem valaki, aki hajlandó részt vállalni a te önmegvalósításodban. Meg, hogy neked még a meg sem fogant gyerek is előrébb való, mint a párod, akit állítólag szeretsz.
Namost, ezzel pont a romantikus kapcsolatot keresőket riasztod el, és az fogja ezt tolerálni, akinek szintén valami célja van a kapcsolattal... mondjuk, hogy minél hamarabb vízszintesbe juttasson. Erre, strigulaszám-növelésre ugyanis csalhatatlan módszer a férfiaknál, ha az első-második randin tündéri kis babókákról kezd ömlengeni... na, csak hogy eláruljak neked egy férfi-titkot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!