Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy mondtátok el a párotok...

Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy friss kapcsolatban és a párotoknak van már gyereke.
2013. júl. 29. 06:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
68%
Úgyis együtt maradtok?! Miért, fegyvert tartasz a fejéhez, ha el akar menni? Vagy mi az ok? Ha nem a szerelem, akkor úgyis halott az ügye, ha meg csak az ( nálatok ugye csak kezdeti rajongás van még valószínűleg), az simán elmúlhat később, csak erre én nem alapoznék.
2013. júl. 29. 09:24
 22/38 anonim ***** válasza:
68%

Pár napos kapcsolatnál azért még nem kéne rákérdezni a gyerekre, mert a pasi azt hiszi, lasszóval, csellel, gyerekkel akarod megfogni.

Pár napos kapcsolat az még nem is kapcsolat!!

Már gyereket tervezel vele???? Pár hónap, pár év után igen.

Pár napos? Mire ez a sietség????

2013. júl. 29. 09:58
 23/38 anonim ***** válasza:
40%

Nálunk is még csak pár napos volt a kapcsolatunk, amikor szóba hoztam a gyerek dolgot s páromnál. Neki már volt két lánya. Én akkor azt mondtam neki, hogy nagyon jó és szép minden, csak az aggaszt egy kicsit, hogy én néhány év múlva gyereket szeretnék, ô meg már biztosan nem, hiszen neki már van... Erre azt felelte: "honnan veszed, higy én nem akarok több gyereket? Ha minden adott hozzá, akkor miért ne?" :)

Augusztusban leszünk 10 évesek, a fiunk 5, a lányunk 1 éves. :)

Igenis fel lehet hozni a témát friss kapcsolatban is, ez nem azt jelenti, hogy már másnap babát kell gyártani. De a kommunikáció fontos.

2013. júl. 29. 10:07
 24/38 anonim ***** válasza:
68%

Mi az hogy úgyis együtt maradtok? Egy szép rakás közös hitellel kezdtétek a kapcsolatot szombaton?

3 év kell hogy megismerd a barátod, biztos több az esélye hogy együtt maradtok.

2013. júl. 29. 10:28
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
Ha a kérdező most akar gyereket akkor had szüljön.
2013. júl. 29. 10:35
 26/38 anonim ***** válasza:
79%
#25, felőlem szülhetne akár holnapután ha nem lenne a fránya biológia... csak ne tegye tönkre ezért más életét, ne alázzon meg ezért más embert, ne használjon ki ezért más embert, ilyesmi...
2013. júl. 29. 11:14
 27/38 anonim ***** válasza:
68%
Pár napos kapcsolatban nem szoktuk felhozni a gyerektémát...ez gáz.A pasi elfog menekülni hogy ezzel üldözöd azonnal.Ne biztassátok már!
2013. júl. 29. 11:29
 28/38 anonim ***** válasza:
68%
Nézd meg hogyan riasszunk el egy pasit tízparancsolatát, ez is benne van. Remélem a szobáját, házát még nem rendezted át...Pár napos kapcsolat, és gyerek? Jaaaj!
2013. júl. 29. 12:02
 29/38 anonim ***** válasza:
11%
Én nem értem, mi riasztó van abban, ha beszélgetés közben az ember elmondja, hogy pár éven belül gyereket, családot szeretne... addig sok minden történhet egy kapcsolatban.. de én pl nem akartam volna éveket vesztegetni egy olyan pasira, aki biztosan nem akar tôlem gyereket. 18 évesen még oké, de 25 felett már gáz. Inkább megkérdezem, semmint itt nyekeregjek gyakorin, hogy "segítség, évek óta együtt vagyunk a barátommal, és most derült ki, hogy nem is akar gyereket!"
2013. júl. 29. 12:47
 30/38 anonim ***** válasza:

" de én pl nem akartam volna éveket vesztegetni egy olyan pasira, aki biztosan nem akar tôlem gyereket." - á semmi, kedves Leiah, azon az apróságon túl, hogy ezzel deklaráltad feketén-fehéren, hogy részedről szó sincs semmiféle szerelemről, neked nem AZ a másik ember kell, hanem valaki, aki hajlandó részt vállalni a te önmegvalósításodban. Meg, hogy neked még a meg sem fogant gyerek is előrébb való, mint a párod, akit állítólag szeretsz.

Namost, ezzel pont a romantikus kapcsolatot keresőket riasztod el, és az fogja ezt tolerálni, akinek szintén valami célja van a kapcsolattal... mondjuk, hogy minél hamarabb vízszintesbe juttasson. Erre, strigulaszám-növelésre ugyanis csalhatatlan módszer a férfiaknál, ha az első-második randin tündéri kis babókákról kezd ömlengeni... na, csak hogy eláruljak neked egy férfi-titkot:)

2013. júl. 29. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!