Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti h mondtátok el a párotoknak...

Ti h mondtátok el a párotoknak h babát vártok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap előtt halvány pozit teszteltem ma meg nagyon erős pozit, nem tudom h h mondjam el a páromnak mert ő még várt vna vele kicsit, mondjuk számíthatott vna rá h ha nem védekezünk be csúszhat.. De én nagyon örülök *.*
2013. júl. 1. 23:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem h 26.án múlt el a menzeszem előtte teszteltem és negatív volt..
2013. júl. 1. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
A párom a szobában lomoszolt én épp csináltam a tesztet a fürdőben. Tudta, hogy mit csinálok... Csak nem hittük volna , hogy 2 csikos lesz... fél évet vártunk a pozitiv tesztre... nem hittem a szememnek.... elcsukló hangon próbáltam kiabálni neki... :D
2013. júl. 2. 04:47
 3/8 A kérdező kommentje:
gratulálok a babóhoz :)
2013. júl. 2. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
MElóból hívott telefonon és akkor mondtam el neki. Kérdezte,hogy mit csinálok,én meg annyit mondtam,hogy itt ülök a kezemben egy pozitív terhességi teszttel :) Mire Ő : Ez most komoly?? Ilyen egyszerű lett volna ? :D:D:D(tervezett,másodszorra sikerült)
2013. júl. 2. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak azért csináltam tesztet, hogy megnyugtassam magam, mondván, nekivághatok a húzós munkahétnek (túlórák, állófogadások, repülés stb.) Nos, én tök egyedül voltam otthon, gyorsan megcsináltam a tesztet, kb. arrébb is dobtam, majdnem elfelejtettem, hogy mit is csináltam, majd kb. 10 perc múlva néztem rá újra és nem akartam hinni a szememnek :) Halvány két csíkos volt :) Férjem dolgozott, azonnal telefont ragadtam (fura módon, nem voltam túl izgatott), és tényszerűen közöltem vele a hírt. Ő meg üvöltött örömében a telefonba :) Sajnos elvetéltem 8 hetesen, de most kb. a házassági évfordulónk környékén fogok tesztelni. Valószínűleg úgy, hogy ő nem fog tudni róla. Ha pozitív lesz (adja Isten), akkor az lesz az én ajándékom neki :) Ha negatív, akkor sem keseredünk el, megyünk tovább előre a babaprojekt útján :)
2013. júl. 2. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi együtt teszteltünk mind a 2x. :)
2013. júl. 2. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi együtt néztük meg a teszt eredményét 1/2 éves próbálkozás után, 3 napos késésnél. Ültünk a kanapén, én sírtam a boldogságtól, ő nevetett ugyanattól. Aztán csak ölelkeztünk.
2013. júl. 2. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:

A férjemmel együtt vettünk egy tesztet, mert már jó ideje kimaradt a menzeszem, állandóan ingerült voltam mintha meg akart volna jönni, folyton éhesnek éreztem magam. Este belibbentem a fürdőbe, addig ő az ágyon ülve várakozott. Nagy meglepetésemre megjelent az a bizonyos 2. csík, kicsit el is sápadtam az az igazság, mert nem terveztünk kimondottan babát. Beszéltünk róla, hogy milyen jó lenne, de nem dolgoztunk ezen heteket. Szóval álldogáltam teljes némaságban a fürdőben, pár perc múlva óvatosan bekopogott a párom: Na? Na? Én pedig azt válaszoltam: Azt hiszem pozitív! Erre rávágta: TUDTAM! :D Sose felejtem el ezt a napot. :)

38hkm

2013. júl. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!