Ti hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy terhesek vagytok? Hogyan reagált rá?
Munkába indultam reggel, de előtte megcsináltam a tesztet (Ő akkor már dolgozott). Sírva (az örömtől :)) hívtam, hogy pozitív lett. Alig merte elhinni, majd hozzátette, hogy a tesztet hagyjam a mosógépen, és Ő is megnézi :) :D
26 hkm
Együtt néztük a terhességi tesztet, hogy kijön-e a 2. csík. És igen, pozitív lett. Mind a ketten csak pislogtunk, hogy akkor most ez komoly? :D Gyorsan beültünk a kocsiba és vettünk még 2 tesztet, amit a következő napokon megcsináltam :)
(Volt előtte egy vetélésem, és nagyon féltünk)
20hkm
Mi nem terveztük a babát, de mivel egyáltalán nem menstruáltam, egyszer nem védekeztünk, nem gondoltuk, hogy gond lenne, de mivel soha nem menstruáltam, így csináltam egy tesztet. Amiről én nem is hittem el, hogy pozitív, eszembe sem jutott, hogy az lehet. Én megijedtem, és kiabáltam szegény férjemmel, hogy nézze meg mit csinált, hát normális, nagyon kiakadtam, percekig "tomboltam", aztán sírtam. Végül megnyugodtam, és azóta már nagyon örülök neki én is (férjem a tombolásom ellenére is boldog volt, mert azt mondták az orvosok, hogy természetes úton nem lehet babánk). Igazi kis csodababa. :-)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!