Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy mondtátok el a párotok...

Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy friss kapcsolatban és a párotoknak van már gyereke.
2013. júl. 29. 06:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Drágám, szeretnem ha lenne közös gyermekünk. Mit gondolsz róla?
2013. júl. 29. 06:32
 2/38 anonim ***** válasza:
69%
Friss a kapcsolat, de te már gyereket szeretnél?... Honnan tudod, hogy hosszútávon működni fog a dolog? Nem tudom, nálad mit takar a "friss" szó, de ha csak pár hónapja vagytok együtt, meg sem ismerhetted igazán. Gondolni kéne a gyerek jövőjére...
2013. júl. 29. 06:40
 3/38 anonim ***** válasza:
20%
2-es, jónak adsz ilyen tanácsot. Annak aki elvált, nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Tojik a gyerekeire (mindkét nemre igaz ez, apákra is és anyákra is).
2013. júl. 29. 06:55
 4/38 anonim ***** válasza:
21%

Mar nem azért, de egy friss kapcsolatban is érdemes mar az elején tisztázni, hogy ki mit akar. Ha az egyik nem akar gyereket, a masik meg mindenképpen szulo szeretne lenni, akkor feleslegesen ne vesztegessek egymás idejét.

Simán fel lehet hozni mondjuk egy setanal, ahol meglátom egy gyereket, hogy "jaj, en szeretnek majd harmat, ha itt az ideje-te mit gondolsz erről?

Az elvált szűkös hozzáállás meg sztereotípia, nem kell vele foglalkozni.

2013. júl. 29. 06:58
 5/38 anonim ***** válasza:
88%
Friss kapcsolatban minek ilyenekkel kezdeni, majd ha telik az idő akkor mondhatod.Nem értem miért kell rögtön a gyerektémával kezdeni.
2013. júl. 29. 07:07
 6/38 anonim ***** válasza:
75%
Mert ha öt év múlva kiderül, hogy a masik nem akar gyereket, akkor igencsak nehéz helyzetben lesz a kérdező....
2013. júl. 29. 07:11
 7/38 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen, közölném vele, hogy szeretnék egy közös gyermeket. Most derüljön ki, hogy ő egyáltalán szeretne-e?!
2013. júl. 29. 07:25
 8/38 anonim ***** válasza:

ha együtt laknak pár hónapja is akár, nem értem a problémát, nyilván nem ismerik annyira egymást mint 5 év múlva fogják, de nézzen csak mindenki körül, van ahol 10-15 év múlva derülnek ki olyan dolgok hogy az ember haja is égnek áll, akkor tehát szerintetek 30 évet kell együtt élni hogy szülhess egy gyereket? sőt akkor sem mert akkor sem ismered igazán...

Csak egyszerűen mondd neki hogy elgondolkoztál a gyerek témán, és szeretnél tőle egy kisbabát...

2013. júl. 29. 07:31
 9/38 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer a kapcsolatokról volt szó...akkor feldobtam, hgy mit gondol a házassagról, és a gyerekekről..nem volt pozitív a véleménye...megkérdeztem miért fondolja így...elmondta...egytől egyig megcáfoltam, megdöntötte akkor az érveit, 2 hónapja voltunk ekkor együtt..

Nálunk ugye más vokt a helyzet, mivel mindketten 22 év körül voltunk.

2013. júl. 29. 07:41
 10/38 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy nagyon fontos és jogos kérdés. Manapság az sem furcsa, ha egy fiatal elhatározza, hogy neki sosem lesz gyereke, nemhogy egy gyermekes.

Nálunk hasonló volt a helyzet, én még az elején tisztáztam vele, hogy gyerek nélkül nem tudom elképzelni az életemet, mindezt egy sima beszélgetés alkalmával.

2013. júl. 29. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!