Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?
19évesen ismertem meg a férjem,még abban az évben amikor összejöttünk letisztáztuk a házasság gyerek dolgot.
Sétáltunk és megkérdeztem tőle hogy ő mikor szeretne gyereket azt mondta 2-3év múlva,mondtam hogy kb én is ekkor.Eltelt 3év összeházasodtunk és rögtön probálkoztunk a babával.
Szivem, pár év múlva gyereket szeretnék!
Ha ő nem akar, akkor lapát, még a kapcsolat elején.
Ezzel az a baj, hogy neked csak egy gyereka vágyad, nem gyerek a pároddal...ez nagy különbség..
Minimum fél éves kapcsolat kell hozzá(br sztem ezis kevés), hogy azt tidd mondani, hogy valamennyi iskered a a párodat, de persz ehhez együtt is kell élni...
Nagyon lehetetlen dolgot keenél a párodtól ennyi idő után, kérlek. Ne jusson eszedbe becsapni, nem ellenes szólt ez most, hqnem aaok hasonló témában felmerülő kérdésekből..
Pár nap után teherbe akarsz esni?! És én magamról hittem, hogy felelőtlen vagyok, amiért félév együttélés után eszembe jutott, hogy jó lenne egy közös gyerek.
Ne légy hülye, és várj egy-két évet minimum, szerintem.
Párommal az elejétől nagyon boldog, kiegyensúlyozott volt a kapcsolatunk, de így 3,5 év együttélés után azt mondom, hogy mostanra kezdem igazán megismerni, most már tényleg nem lesz felelőtlen dolog összeházasodnunk, és gyereket vállalnunk. Már öt perc után éreztem, hogy összeillünk, de azért jobb volt várni...
Pár nap alatt teljesen kizárt, hogy felelősen tudnál döntést hozni, és gyereket azért nem szülünk rózsaszín álmokra, jobb esetben. Ha rosszul választasz, a gyereked soha nem felejti el neked (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!