Vágyom gyerekre de nagyon félek a szüléstől. Mit tegyek? 24/L
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 22:24
41/45 anonim válasza:
Még nem szültem, de természetesen én is rettegek a szülés fájdamától. Nem vagyok járatos a témában, de van olyan, hogy az anya megválaszthatja, hogy ő császárral akar szülni akkor is, ha megszülhetné természetes úton?
42/45 anonim válasza:
" Pl. pont nem rég olvastam, hogy egy nő annyira félt a szüléstől, hogy megszökött a kórházból, nem is szült meg, megkövült a baba, s amikor nyugdíjas volt, akkor műtötték ki belőle." :DDDDDDDDDD Komolyan elhitted?????
43/45 anonim válasza:
Szakemberrel beszélj erről.
Van aki azt mondja a császárról, hogy nem érzett semmit és tök jó, sokan (pl. anyukám) azt mondja hogy simán szülni sokkal kevésbé fáj. AKKOR fáj, de utána semmi. Császárnál meg fordítva, azért az egy komoly hasi műtét.
Gondolj arra amire én, van még 10 évünk szülni, hátha addig kitalálnak valami új módszert :D Najó, én a programozott császárban bízom legjobban, tudom hogy meg kell fizetni, főleg az első gyereknél, mert elvileg ott nem döntheted el hogy hogy akarsz szülni. Természetesen kell megpróbálni. (Úgy tudom.)
44/45 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Mert rettegtem a műtôasztalon?? Szánalmasak vagytok.
45/45 anonim válasza:
Minden császárost lepontoztak, ha jó volt neki, ha nem! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!