Hát azért nem csupa rózsaszín felhő az egész. A szülés igaz, hogy életed legszebb, de egyben legborzasztóbb napja is lehet, nekem legalább is az volt. És nem, nem feledtette el a fájdalmat, amint kibújt, sőt. Inkább csak annak örültem, hogy végre nem fáj. Persze csak amíg el nem kezdtek varrni. És nem, nem biztos hogy egyből előjönnek az anyai ösztönök, sokaknál ez csak később jön. És nem, nem feledtet el minden rosszat az anyai szeretet, csak segít átvészelni.
2013. júl. 25. 23:20
22/45 anonim válasza:
Az anyai ösztön alapba bennünk van. Már ott meglátszik amikor piciként babáztuk, és anyáskodtunk játékaink felett.
A varrás attól függ ki ,hogy reped meg hasonlók, de azt mondom az a 10 perc nem a világ, kibírja!!! Lehet te kissé rosszabbul viselted de a többség akikkel én beszéltem életem során, mind azt vallják amit én!
2013. júl. 25. 23:24
23/45 anonim válasza:
Nemsokára szülök és félek.Ez ilyen.
2013. júl. 25. 23:24
24/45 anonim válasza:
Persze mindenki fél, de azon legyél ,hogy hamar essél túl az egészen és kész!!!!
2013. júl. 25. 23:26
25/45 anonim válasza:
"azt mondom az a 10 perc nem a világ, kibírja"
Milyen 10 perc? Nekem csütörtök este ment el a magzatvíz és vasárnap hajnalban született meg a gyerek!! 10 perc, jó vicc...
2013. júl. 26. 00:11
26/45 anonim válasza:
Gondolom a varrásra értette. Engem pl 1 órán keresztül varrtak, igaz annyira nem fájt, mint az addigi két napos vajúdás, de hát azért nem volt kellemes. Szóval nekem sem nyomta el a nagy boldogságfelhő a fájdalmat. Bezzeg császárnál... hát az egy álom volt. Nem fájt semmi, nem éreztem semmit, mosolyogva, izgatottan vártam, hogy kivegyék. Életem egyik legnyugodtabb fél órája volt. És persze az elkövetkezendő heteket sem úgy töltöttem, hogy a gátammal szenvedek, néha összepisilem magam, stb. Tényleg nagyon hamar rendbe lehet jönni, ha az ember akarja.
2013. júl. 26. 00:54
27/45 anonim válasza:
"SZÍVE ALATT HORDJA HISZEN A SZÍVÉVEL NEVELI SZERETETTEL"
Érdekes, én köldökzsinórról, méhlepényről és vérkeringésről tanultam, de ezek szerint átvágtak biológiaórán...
2013. júl. 26. 07:07
28/45 anonim válasza:
Én írtam, hogy jobban fájt a varrás mint a szülés. 24 órát vajúdtam, és nem tudom eddig varrtak, lehet hogy csak 10 perc volt, de rosszabb volt mint az előtte lévő 24 óra. A császártól nagyon féltem volna, mert altatásban csinálják nálunk, és láttam ahogy az egyik csaj ébredt utána. Én azt nem akartam.:( Persze ha muszáj, akkor nincs más választás.
Amúgy nem értem miért kellett mindenkit lepontozni.
2013. júl. 26. 07:24
29/45 anonim válasza:
Én császárral ,(epidurális érzéstelenitéssel)hoztam világra a lányomat ,semmi rossz tapasztalatom nics ;) !
2013. júl. 26. 07:50
30/45 anonim válasza:
Nekem a császár pokoli volt. A másodiknál mindent megteszek, hogy ne kelljen vágni, hanem természetesen szüljek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!