Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vágyom gyerekre de nagyon...

Vágyom gyerekre de nagyon félek a szüléstől. Mit tegyek? 24/L

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 22:24
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
44%
Fogadj örökbe.
2013. júl. 25. 22:27
 2/45 anonim ***** válasza:
6%
Gyűjtesz egy kis pénzt és megfizeted az orvosnak a császárt.
2013. júl. 25. 22:28
 3/45 anonim ***** válasza:
37%
Akkor mondhatod el igazán magadról, hogy vágysz egy gyerekre, amikor nem teszed utána, hogy "de..."!
2013. júl. 25. 22:28
 4/45 anonim ***** válasza:
23%
Hát igen, van abban valami, amit a hármas mond.
2013. júl. 25. 22:29
 5/45 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki fél a szüléstől.

Aki azt mondja, hogy kicsit se félt, az hazudik. Sőt, az fél csak igazán, akinek második, sokadik gyerek lesz, mert ő már pontosan tudja, mi vár rá. :D

6 milliárd ember él a Földön. Nők ezrei szülnek naponta orvos, fájdalomcsillapítás, férj, és segítők nélkül, mégis túlélik. Én ezzel bátorítottam magam.

Amikor tényleg AKAROD, hogy gyereked legyen, akkor is félsz majd a szüléstől, de nem fog érdekelni. Ennek ellenére fogod vállalni.

2013. júl. 25. 22:33
 6/45 A kérdező kommentje:
Én sajátot szeretnék. Elmúlik egyszer a félelmem?
2013. júl. 25. 22:34
 7/45 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki, aki szült már mindkét módon, azt mondja, hogy a császár sokkal rosszabb, mint a sima szülés, úgyhogy ez nem tűnik jó tanácsnak...

Kérdező, mindenki fél a szüléstől, hiszen ez majdhogynem a női lét egyik legnagyobb próbatétele. Sokféle félelem vegyül: a fájdalomtól, a lehetséges kockázatoktól, attól, mindent jól csinálsz-e majd stb. De arra gondolj, csak ebben a percben hányan szülnek, és azért az európai körülmények között, egy-két nagyon különleges esettől eltekintve mindenki túléli. A nők jó része több gyereket is szül, tehát azért csak ki lehet bírni. :)

2013. júl. 25. 22:36
 8/45 anonim ***** válasza:
82%
Azért a császár se piskóta!! Nekem az utolsó lpillanatban azóltak, hogy gurítanak a műtőbe...gondolhatod...nehezebben épülsz fel, mint sima szülésnél, felvágják a hasfaladat és az izmokat (még leírni is iszonyatos...)! Nagyon rossz...
2013. júl. 25. 22:36
 9/45 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki fél! Sőt sokan a kórház ajtóban még sírva is fakadnak kétségbeesésükbe. De, ha elég sok mindent olvasol a témában akkor a félelmed csillapodik. Általában attól félünk amit nem ismerünk. Maga a terhesség, a hormonok segítenek abban, hogy ne féljünk. A császár sokkal nagyobb kárt okoz, sok esetben. Ezért ezt nem ajánlom. Nem tudom most láttad-e Katalint, egy nappal a szülés után, boldogan és fitten jött ki megmutatni a babáját. Ő simán szült.
2013. júl. 25. 22:43
 10/45 anonim ***** válasza:
70%
*Katalin hercegnőt
2013. júl. 25. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!