Vágyom gyerekre de nagyon félek a szüléstől. Mit tegyek? 24/L
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 22:24
11/45 anonim válasza:
Én szültem mindkét módon, a császár ezerszer jobb volt, pár nap alatt felépültem, és egyáltalán nem voltak fájdalmaim. Meg azért nem mindegy, hogy az embernek hol fáj, ha már fáj. Na de most nem ez a lényeg. Mindenki fél a szüléstől, de ennyit igazán megér egy baba, akárhogyan is szülsz. Szerintem amint terhes az ember elkezd mástól félni. Főleg attól, hogy nem lesz egészséges a baba. Aztán szülés előtt pár héttel tényleg elkezd parázni, de amint beindul, már nincs félelem. Elfolyik a magzatvíz, vagy jönnek a fájások. Ilyenkor már olyan izgatott leszel, hogy mindent érzel, csak félelmet nem. Látod, hány nő szül még egy, meg még egy babát. Ha nem érné meg, akkor mindenkinek csak egy gyermeke lenne. :)
12/45 anonim válasza:
HercegNÉ, de mindegy.
Én is félek tőle, jobb a boldog tudatlanság. Egészségügyet tanulok .. :)
13/45 anonim válasza:
A szülés a legszebb dolog, és a legáldottabb dolog, a világon! Egy új embernek adsz életet, akit a szíved alatt őrzöl 9 hónapig, és érzed mozdulatait, ahogy a hasfaladnál kúszik ,benned él és ,benned növekszik! Megérzed az anyai ösztöneid, és mindent megtennél érte! Fájdalmas a szülés de túl fogod élni ahogy mindenki más is túlélte! Erős vagy és bátor mert a vért a véredből szülsz meg! Am elárulok egy titkot ,miután kibújik a "szög a zsákból" és a mellkasodra teszik, esküszöm neked, minden fájdalmat és szenvedést elfogsz felejteni, mert az anyai szeretet ,mindent elfelejtet majd veled!!!!
14/45 A kérdező kommentje:
Én meg egy szülészeti klinikán dolgozom.
2013. júl. 25. 22:50
15/45 anonim válasza:
Nem kell tenned semmit, ha eljön az ideje, akkor nem azon fogsz agyalni, hogy félsz-e. Ha majd igazán vágyni fogsz egy gyerekre az erősebb lesz mint a félelmed.
Én simán szültem, de számomra a szülés egy nagyon pozitív élmény volt, viszont ahogy varrtak utána az egy rémálom. Nekem az jobban fájt.:(
16/45 anonim válasza:
Akkor meg látnod kell a boldog kismamákat, amikor elhagyják sz intézményt.Én 17 évesen szültem a fiamat, 4220 grammal, mindenki azt mondta:Na megtudod majd mi az igazi fájdalom...Fájt, persze, de ma már amikor egy fogam hasogat egy éjszakán keresztül, akkor azt mondom, inkább a szülés.És volt a közelmúltban egy hallójárat gyulladásom, hát ezerszer fájdalmasabb volt, azt hittem, ebbe tényleg beledöglök. Szóval ez ne tartson vissza, valaki jól mondta, minden fájdalmat elfelejtesz, amikor megölelheted a babádat!
17/45 anonim válasza:
"akit a szíved alatt őrzöl 9 hónapig"
Ez annyira nyálas. Persze, hogy a szívet veszik elő. Mondhatnám azt is, hogy a tüdőm alatt hordom.
18/45 anonim válasza:
Másba nem tudtál bele kötni ??? Miért mit kéne írnom hm?? SZÍVE ALATT HORDJA HISZEN A SZÍVÉVEL NEVELI SZERETETTEL MAJD ÉS Ő LESZ AZ ÉLETE ÉRTELME ÉN MÁR CSAK TUDOM ! AMIHEZ MEG NEM ÉRTESZ NE SZÓLJ SZÁM NEM FÁJ FEJEM. SZÁNALMAS VAGY..
19/45 anonim válasza:
A gyerek vállalás a szeretetről szól ...
20/45 anonim válasza:
Miert Irja mindenki, hogy rossz csaszarral szulni? A masodik szulesem az volt, es a szobatarsaim csupa negativ dolgott mondtak (ugy hogy egyik sem szult csaszarral csak tudtak),annyira feltem, de most hogy mar van osszehasonlitasi alapom en azt mondom jobb a csaszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!