Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám gonosz, mit tegyek?

Anyám gonosz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig sérteget mindenkit..persze ha neki szólnak meg van sértődve és egyből az mondja ,hogy "ne szólj hozzám" meg kitér rám,hogy milyen vagyok.Szerintem nem szeretnek engem.Törődés annyi volt,hogy megvesz nekem néha cuccokat.Minden téma tabu nálunk.Még felvilágosítást sem tartottak nekem semmiről..nem mintha kéne,csak nem törődnek velem..:(

Ma például elküldött mamámhoz,hogy lakjak nála...

2013. júl. 21. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

14:04 vagyok.

Annyit szeretnék hozzászólni,az utolsó 2 válaszhoz,hogy:

22:43-nak: Ha apukád tényleg rendes,akkor nem kellene hagynod/hagynotok anyukádnak,hogy ellened fordítja.Mármint,ha tényleg komoly dolgokról van szó.

Ha az egyik szülő nem olyan rendes,meg nem jól viselkedik,akkor annál inkább szükséged lehet a másikra.

23:40-nek: Szerintem mindegy,hogy szerb,vagy félig horvát,vagy akármi,nem a származás,meg a nemzetiség alapján kell embereket megítélni.Mert abból,még nem következik,hogy milyen jó/rossz ember lesz.

Ez az én véleményem.

2014. jan. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!