Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám gonosz, mit tegyek?

Anyám gonosz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig sérteget mindenkit..persze ha neki szólnak meg van sértődve és egyből az mondja ,hogy "ne szólj hozzám" meg kitér rám,hogy milyen vagyok.Szerintem nem szeretnek engem.Törődés annyi volt,hogy megvesz nekem néha cuccokat.Minden téma tabu nálunk.Még felvilágosítást sem tartottak nekem semmiről..nem mintha kéne,csak nem törődnek velem..:(

Ma például elküldött mamámhoz,hogy lakjak nála...

2013. júl. 21. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Költözz egy időre nagymamádhoz.Ha igazán szeret akkor néhány napon belül felkeres.
2013. júl. 21. 14:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehet ezt kéne,leköltözni.
2013. júl. 21. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is költözz el. Az ilyen embereket jobb messzire elkerülni, akkor is, ha szülő. Fertőzőek.
2013. júl. 21. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Miért ne? Jó ötlet.

A nagyid gondolom rendes.

Így legalább vele is annyival több időt töltesz.

És,tényleg ha szeret,akkor felhív,vagy felkeres anyád is.

2013. júl. 21. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne ilyen lehetőségem,biztos,hogy inkább elköltöznék mamámhoz. Szerintem ha mamád beleegyezik és jófej,jól kijössz vele akkor menj. Mi tart vissza?
2013. júl. 21. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoksz vagy szöksz? Még egyszer, utoljára próbáld meg vele megbeszélni ezt, szeretnéd hogyha megváltozna, mert így nem tudsz vele együtt élni, vagy akár írd meg levélben, és költözz a mamádhoz, kap egy kis időt gondolkodni... Meg kell leckéztetned, még akkor is ha ő áll hozzád a legközelebb, az eszköz te vagy, ha tűröd --> leépíti a személyiséged, ha nem tűröd --> költözz el, talán eleinte nehéz lesz, légy bátor; - senki sem várhatja el tőled, hogy együtt élj egy ilyen emberrel;
2013. júl. 21. 15:58
 7/11 anonim válasza:
56%
Anyukád szerb, azért gonosz.
2013. júl. 21. 21:20
 8/11 A kérdező kommentje:

utolsó:nem szerb,félig horvát

amúgy lehet akkor egy kis időre ott hagyom :)

2013. júl. 21. 21:49
 9/11 anonim válasza:
Szia kitartas,nem te vagy az egyeduli es nallam is ugyanezek a dumak vannak,h koltozzek nagyanyamhoz,en igazabol nem merem megtenni,mert felek,h nem fogadnanak vissza.Edesapam nagyon rendes,de anyam ellenem forditja ...
2013. júl. 27. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Horvât na mégjobb :-S Én csak azt kivánom,hogy légy sikeres és tanulj meg felwjteni.
2014. jan. 20. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!