Szülők! Ti adnátok ennyi zsebpénzt a gyereketeknek havonta?
17/L vagyok, es semmi zsebpenzt nem kapok most. kitalaltam hogy megbeszelem szuleimmel hogy adjanak havi 30 000 ftot, es igy semmit nem kell nekem megvenni. mivel en eletmodot valtottam es kulon kajan elek ebbol vennem azokat a kajakat amit en eszek, ruhakat, cipot, gyujtenek magamnak laptopra, vagy telefonra, kozmetikus, fodrasz, osztalypenz.. tehat mindent, de anyuekkal elek azt kihagytam.
nem keresnek sokat, durvan 300 000ret havonta egyutt, vagy max 400 000ret, viszont igy akkor le a gond rolam
ti bele mennetek?
persze nem felesleges dolgokra koltenem el, csak ami fontos, tobbit meg felreteszem
19es
sztem te sem vagy minimálbértől többre bejelentve....csak zsebbe lehet a többszörösét kapod...azért a jó életszínvonalat nem itt kellene hangoztatnod!
Amikor semmi bevételem nem volt a suliban, akkor 40e kaptam..
Ebből ettem, bérletet vettem,befizettem a kolit, utaztam...és ruházkodás egy részét is ebből álltam.
Amikor már vokt diákmelóm szoctámom, ösztöndíjam, akkor nem kaptam természetesen ennyit.
17 évesnek csak abban az esetben adnék ennyit, ha az étkezését ebből állja, ha a ruházkodását is csak ebből, akkor a 30-at megtoldanám (az én időmhöz képest sokat emelkedtek az árak, pedig csak 5 éve volt)
Ha nem, akkor 10 nék többet nem kapna egy hónapra...
De én annak a híve vagyok, hogy akkor kérjen, amikor éppen szüksége van rá, nem egyben odaadnám..
17 évesen szánalmas a felfogásod!!!!
ugyan miért nem kapsz most a 3 vagy 400.000 fizetésből zsebpénzt?(ha már csak úgy repkednek nálatok a 100.000-rek?)
biztos meg van az oka.
körbe kellene egy kicsit magad körül nézni.
16 évesen dohányzol...gratulálok utolsó, a szüleidnek pedig méginkább, hogy ezt finanszírozzák...
Örülj, hgy pénzesek vagytok, bár a helyedben jobb dolgoktpra költeném, mint cigire...
Azért meglepődnék, hogy 300ezerből hogy jutna a lérdezőnek 120e...
Lassan én érzem magam kellemetlenül hogy 1 gyermekes anyaként én nem költök el 1 hónapba 120.000ft.
Pedig megtehetném csak inkább félre teszem a fent maradót másra.Pl.nyaralás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!