Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az anyukámról lenne szó, már nagyon elegem van belőle, hogy állandóan későn ér haza mert a barátjával van. Ez nem is lenne probléma mert meg értem hogy dúl a love meg minden és én örülök, de az hogy MINDEN NAP, dolgozik 4-ig és utána elmegy a barátjához és fogalmam sincs mikor ér haza.. írok neki kedves üzenetet,hogy: "Szia.Mikor jösz? :)" erre felhív,hogy majd! Nem is találkozom vele, nem is beszélünk semmi mert reggel elmegy (és mivel nincs suli nem találkozom vele reggel sem) este meg haza jön 9-10-kor köszön és bemegy a szobájába és egész este telefonál a barátjával akivel mellesleg egész délután együtt voltak, utána meg alszik.. És ez megy minden áldott nap! Most még nem is húzom fel magam mert oké szünet van én is egész nap alszom meg minden, de amikor suli van szeretném ha segítene tanulni vagy kikérdezni vagy amit nem értek elmagyarázni. Nem tudok szólni neki mert nem tudok mikor. Mit kéne csinálnom

14/L

2013. júl. 18. 21:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg ez megy már 1 éve
2013. júl. 18. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
14 éves vagy. Anyukád talán 34-40 év között lehet. Vagyis egy fiatal nő, aki újra szerelmes, aki újra átéli a fiatalságát a barátjával. 1 éve tart. Még egy ideig el lesznek így. Idővel minden újra a régi lesz, és újra képben lesz. Ne sajnáld tőle a boldogságot, végül is hamarosan te is ezt fogod csinálni. Szerelmes leszel és csakis a srác lesz a legfontosabb..
2013. júl. 18. 21:09
 3/10 A kérdező kommentje:
42 éves. Oké :) Igazából ebbe még nem gondoltam bele, mivel nagyon dühös voltam rá.
2013. júl. 18. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

Az odáig rendben van, hogy szerelmes az anyuka, de nem friss a kapcsolat, hogy a rózsaszín köd lenne, és különben is, azért a gyerek érdekeit is nézni kéne kicsit.

Én a helyedben elcsípném egy este, amikor hazaér és megemlíteném neki finoman, hogy ne haragudjon meg, hogy hiányzik a társasága, és néha-néha esetleg nem-e lehetne beiktatni kicsit több anya-lánya programot.

2013. júl. 18. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Kérd a családsegítő segítségét azzal, hogy elhanyagolnak, akkaor talán észbe fog kapni.
2013. júl. 18. 21:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazából, van egy nővérem, és vele szoktam lenni, nem vagyok elhanyagolva. :)
2013. júl. 18. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk szeptemberbe elmegy Debrecenbe egyetemre.
2013. júl. 18. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Azért szerintem ez nem normális, hogy egy 14 éves lány egész napra egyedül van hagyva, se kaját nem főz neki, se semmi. Legyen szerelmes, oké, de ez számomra elfogadhatatlan!
2013. júl. 18. 21:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy szokott, hogy mondjuk kedden jön vele a barátja is haza és akkor szokott főzni 2 napra,(meleg) kajám mondjuk mindig van :)
2013. júl. 18. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Ok, hogy anyukának is kell a boldogság, de azért nem kéne elfelejteni, hogy van egy 14 éves lánya,és őrá is figyelni kéne, mivel neki is szüksége van az anyjára!

Meglehetne úgy oldani, hogy nem minden áldott nap találkozni! És én a pasit is egy önző embernek tartom, én biztos nem várnám el, hogy minden nap velem legyen, úgy hogy tudom, otthon is várják!

És azt is lehetne, hogy ne mindig este 10 körül menjen haza, találkozhatnak meló után, beülnek valahova egy kávéra, aztán haza...

41/N

2013. júl. 19. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!