Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljem le erről...

Hogyan beszéljem le erről anyámat?

Figyelt kérdés
Ki akar küldeni a nyárra Angliába, mert valamelyik munkatársnőjének a lánya is oda megy ki és hú, milyen jó lesz... Persze, csak az a lány a rokonaihoz megy és beszéli a nyelvet. Anyám most felkutatott valami 1000 éve nem látott barátnőjét, aki kinnt ment férjhez és kijárta náluk, hogy kimehessek a gyerekeikre vigyázni. Nagy örömmel újságolta, hogy 2 hét múlva mehetek is. Mégis, hogy gondolta ezt???
2013. jún. 21. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. Legalább megtanulod a nyelvet.
2013. jún. 21. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnél nagyobb lelkesedéssel is iránta, Itthon mit csinálsz?
2013. jún. 21. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy felmutatsz valamit, mondjuk egy munkahelyet. Ha van, megértem, hogy nem akarsz menni, egyébként meg, életed nagy lehetősége... Boldog lennék, ha konkrét helyre küldenének szüleim és nem várnák el, hogy magamtól találjak munkát nulla végzettséggel...
2013. jún. 21. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam magától megy most 2 hónapra Svájcba.

Élete nagy lehetősége, fogd fel te is annak.Anyád csak jót akar.

2013. jún. 21. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mehetek helyetted? Ez nekem pont jól jönne
2013. jún. 21. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:

0 nyelvtudással azért ez elég bajos lesz. Hogyan fogok beszélni a gyerekekkel? Nem hiszem hogy tudnának németül. Mi lesz, ha valamelyiket orvoshoz kell vinnem amíg a szülők nyaralnak? Hogyan fogom elmondani, hogy mi a baj?

Ausztriában van egy család, akikhez július közepétől mennék szintén a gyerekekre vigyázni, már 3 éve mindig hozzájuk megyek, de anyám ezt le akarja mondani, mert Anglia "menőbb" (azaz a kolléganővel szemben nem ég le).

2013. jún. 21. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Oké, hogy nagy lehetőség, de azért az nagyon nem szép, hogy az anyja a háta mögött szervezkedett. Ráadásul inkább csak villogni akar, hogy jaj az én lányom is Angliába fog menni.

Kérdező, ne hagyd magad. Ha továbbra is Ausztriába akarsz menni, akkor oda menj. Megmondod kerek-perec az anyádnak, hogy nem mész ki Angliába, pláne ilyen nevetséges indokkal.

2013. jún. 21. 20:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Anyám hajthatatlan. Teljesen beleélte magát. Fogalmam sincs milyen érveket tudnék még felsorakoztatni.
2013. jún. 26. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Komolyan kérdezem: Elmehetnék helyetted?
2013. jún. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!