Nektek erről mi a véleményetek?
Ez genetika és volt is szó a tv-ben erről.
Amúgy hülyeség az elmélet, mert már meg is dőlt.
Akkor hogy lehetett 2 törpe, nevükön liliputi embernek egészséges ,nagyon szép gyereke.
Volt is ezekről egy műsor a Spektrumon vagy Discovery-n.
Genetikusok kifejtették ,hogy ha van 2 "szép ember akkor maximum minimálisan befolyásolja hogy milyen gyereke születik"
ÉS most nem azokról a betegségekről beszélünk melyekről most is tudják ,hogy átadódnak és örökölni fogja az utád.
Az ilyen faj elméletek vezettek el a Nácizmusig ,az árja faj.
Aki ilyet mond azt küld el egy genetikushoz és az majd elmagyarázza neki.
Vagy ott a barátom barátnője, aki nagyon de nagyon szép nem csak nekem hanem az utcán megfodrulnak utánna olyan természetes szépség de a nővére az ellenkezője ,mint ahogy a szülei is .
Már én meg tudom cáfolni az illető elméletit.
A szépség értelmezhető a tudomány állásában.
Kimutatták, hogy az ember azokat az egyéneket tartja szépnek akiknek a bal és a jobb arcféltekük között van szimmetria és még felsoroltak pár dolgot, de ezekre nem emlékszem mert 4 éve volt egy műsor erről.
Ez olyan mint egy kis kutya, mindenki érdesnek tartja, vagy a többség.
A kocsik olyan vonulatai amelyek egy baby-re vagy hasonlítanak.
Persze ettől még lehet nekem nem tetszik ,de a nagy többségnek igen.
Egyrészt a szépség nem szubjektív, valóban gyönyörűen mérhető, milyen arányokat talál az emberek jelentős többsége szépnek.
Másrészt ugyan tényleg vannak ellenpéldák, de tény, hogy legtöbb esetben a gyerekek leginkább a szüleikre hasonlítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!