Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek erről mi a véleményetek?

Fradnay kérdése:

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nemrég azzal jött nekem valaki, hogy két átlagos, vagy csúnya embernek, átlagos, vagy csúnya gyereke születik. Én ezen csak röhögni tudok. A genetika nem egyirányú. Milliárd és milliárd variáció összessége. Lehet, hogy a gyerekem olyan külső és belső tulajdonságot örököl, amely csak a dédapámnál, vagy ükanyámnál volt felfedezhető.
2013. júl. 18. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve értelmezhetetlen a mondat, mert már a szépség is relatív. Nem mérhető objektíven, kinek mi tetszik, így az eredmény sem.
2013. júl. 18. 17:02
 2/8 anonim válasza:

Ez genetika és volt is szó a tv-ben erről.

Amúgy hülyeség az elmélet, mert már meg is dőlt.

Akkor hogy lehetett 2 törpe, nevükön liliputi embernek egészséges ,nagyon szép gyereke.

Volt is ezekről egy műsor a Spektrumon vagy Discovery-n.

Genetikusok kifejtették ,hogy ha van 2 "szép ember akkor maximum minimálisan befolyásolja hogy milyen gyereke születik"

ÉS most nem azokról a betegségekről beszélünk melyekről most is tudják ,hogy átadódnak és örökölni fogja az utád.

Az ilyen faj elméletek vezettek el a Nácizmusig ,az árja faj.

Aki ilyet mond azt küld el egy genetikushoz és az majd elmagyarázza neki.

Vagy ott a barátom barátnője, aki nagyon de nagyon szép nem csak nekem hanem az utcán megfodrulnak utánna olyan természetes szépség de a nővére az ellenkezője ,mint ahogy a szülei is .

Már én meg tudom cáfolni az illető elméletit.

2013. júl. 18. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Láttam már csúnyácska gyereket, aki kicsi korában és felnőve sem lett szebb két nagyon szép ember a szülője. Fordítva is láttam, két nem éppen szép embernek mindkét gyereke nagyon bájos.
2013. júl. 18. 17:09
 4/8 anonim válasza:

A szépség értelmezhető a tudomány állásában.

Kimutatták, hogy az ember azokat az egyéneket tartja szépnek akiknek a bal és a jobb arcféltekük között van szimmetria és még felsoroltak pár dolgot, de ezekre nem emlékszem mert 4 éve volt egy műsor erről.

Ez olyan mint egy kis kutya, mindenki érdesnek tartja, vagy a többség.

A kocsik olyan vonulatai amelyek egy baby-re vagy hasonlítanak.

Persze ettől még lehet nekem nem tetszik ,de a nagy többségnek igen.

2013. júl. 18. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Sok esetben igaz, mert némelyik gyermek teljesen olyan, mint az apja, vagy az anyja, vagy kettejük keveréke, de nem minden esetben. Nálunk pl, a kisebbik fiam valamelyik dédszülőre hasonlít, ránk egyáltalán nem, és láttam már nagyon szép szülőknek csúnyácska gyermekét és fordítva is.
2013. júl. 18. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt a szépség nem szubjektív, valóban gyönyörűen mérhető, milyen arányokat talál az emberek jelentős többsége szépnek.

Másrészt ugyan tényleg vannak ellenpéldák, de tény, hogy legtöbb esetben a gyerekek leginkább a szüleikre hasonlítanak.

2013. júl. 18. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Természettudományok szakon vagyok, gimiben ugyan, viszont a genetika fejezetnél azt mondták nekünk, hogy leginkább a nagyszülők tulajdonsága nyilvánul meg egy gyereken. Persze, nincs kizárva, hogy a szülőktől nem örököl a gyerek semmit.
2013. júl. 18. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt bizony megcáfolom! ismerek 2 eléggé csúnya embert, nekik olyan "csodaszép" fiuk (már felnőtt) született, hogy az valami hihetetlen :D
2013. júl. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!