Tényleg én vagyok a szemét, amiért visszarakom a ruháimat a szennyesbe?
Konkrétan a kérdésre válaszolva, igen, tényleg te vagy a szemét. Ahelyett, hogy akkor egy öblítő programon újramosnád (ez nem teljes mosás, csak öblítés, elűzi a szagot) inkább megvárod, amíg édesanyád újra kimossa.
Illetve nem értek egyet az eddigi hozzászólókkal, hogy az édesanya a bűnös (max a nevelésben, azt nagyon elbaltázta ha ilyen lánya lett). Nálunk is rendszeres volt, amíg két szintes házban laktunk, hogy édesanyám kimosott, kiszedte aztán valamiért el kellett szaladnia (kifut a leves, sikít a gyerek, csörög a telefon, stb) és elfelejtette kiteregetni és mivel nem használtuk azt a helységet ahol a mosógép volt így ott maradt a ruha vizesen a kosárban.
Viszont én pl 16 éves korom óta magamra mosok, leginkább azért, mert meguntuk anyuval a harcot, hogy én nyaggatom amiért nem moss egy aktuális színt (pedig én azt a felsőm akartam a héten felvenni a suliba), ő meg kiakad rám, hogy nyaggatom ezért. Így azóta én mosom a saját ruháim, így össze sem keveredik a család többi tagjáéval, mert amint megszárad leszedem és megy a szekrényembe ha nem kell vasalni, ha kell, akkor kivasalom mielőtt elrakom. És igen, mi is színek szerint mosunk, de a saját ruháim csak 4 kategória szerint szoktam. Fehér, sötét, színes, neon (piros, nagyon élénk, ereszti a színét). Eddig teljesen bevált ez a módszer. Tele lesz a mosógép (vagy ha nem létezik rajta egy gomb, hogy féladagos mosás, fele annyi vizet használ, minden energiatakarékos mosógépen rajta van, vagy magától tudja súly alapján) és jéé tiszták lesznek a ruháim, tudom mikor jár le és ki is tudom teregetni.
Csúnyán teregetni és ez ellen semmit se tenni pedig az igénytelenség netovábbja. Ha most nem akarod szebben csinálni ha elköltözöl se fogod jól csinálni.
Bevallom őszintén itthon én se takarítok sokat csak alapdolgokat. Felmosás, porszívó, mosogatás, pár havonta portörlés szóval azért vannak helyek amiktől egy tisztaságmániás frászt kapna. Leginkább azért, mert úgy vagyok vele nem az én háztartásom, ne én vezessem, én csak besegítek. Majd a sajátomban bármelyik sarokból lehet majd enni, viszont akkoris besegítek és amit megcsinálok azt rendesen és nem édesanyámra akadok ki, hogy nem csinálja és én is rohadt lusta vagyok de égne a bőr a képemről ha 14 fölött lányként arra vártam volna, hogy mindent anyukám csináljon meg én meg ültem volna a seggemen, mint aki jól végezte dolgát, hisz nem kért tőlem segítséget. Jobb esetben ezt nem kérni kell, hanem te segítesz.
Bár belegondolva én csesztem el a dolgot, hogy rossz helyre születtem. Dejó is lenne ha a seggem alá tolnának mindent és ezért semmit se kellene tennem.
Ui.: A zsebpénz is a szüleidtől van, nem saját kereset.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!