Tényleg én vagyok a szemét, amiért visszarakom a ruháimat a szennyesbe?
Fú, de életképtelen vagy.
Odaállsz elé, és azt mondod: anya, összegyűlt nagyon a színes/fehér, berakok egy mosást, van valamid, amit betegyek vele?
Ha meg lusta disznó vagy, akkor így jártál. Senki sem szereti a házimunkát, meg kell csinálni.
Nem szemét vagy, hanem elkényeztetett. Ezen pedig nem segít, ha néha leszid anyukád. Akár még meg is lehetne beszélni, miben segíts.
A mosógép elindítása 5 perc, a teregetés pedig 10.
Van órád, így látod, mikor jár le a halk mosógépetek.
1. összeszeded a göncöket és berakod a mosógépbe, kimosod.
2. amíg mos a gép addig tudsz olvasgatni stb.
3. kiteregetsz rendesen, nem csak úgy dobálod a cuccokat, hanem normálisan hogy ne kelljen sokat vasalni
Ebbe nem igazán lehet belehalni. Ne legyél lusta.
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem már abban a korban vagy, amikor el tudsz indítani egy mosást(nem egy megerőltető feladat), a teregetést pedig meg tudod tanulni, mert előbb utóbb majd úgyis neked kell csinálnod. Azt írod napokig ott vannak kiszedve a ruhák, és a családból senkinek sem jut eszébe kiteríteni? Na ne már!
Arról nem is beszélve, hogy ha valaki szépen tereget, akkor meg lehet spórolni a vasalást, legalábbis a legtöbb ruhán. Én például úgy csinálom, hogy kiszedem a ruhát, megrázom 2-3szor, majd fektetve egymásra pakolom, és így hagyom negyed órára, gyakorlatilag "kivasalják" egymást, ezután már csak ki kell teregetni, és nem lesz gyűrött (kivéve persze az extra gyűrődős darabok, azokat muszáj vasalni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!