Hogy lehetnek ennyire szemetek?
Tavaly disco hajóra el akartam menni(14 éves voltam akkor).mondván 'túl kicsi vagy nem mehetsz el,majd jövőre' nem mehettem el.ma barátnőm mondta hogy menjünk.szólók anyáéknak,ERRE NEM ENGEDNEK EL,MERT 'TÚL VESZÉLYES' AMIKOR A BARÁTNŐM SZÜLEI VIGYÁZTAK VOLNA RÁNK.
mi a francot féltenek ennyire?
nem értik,hogy mennyire el szerettem volna menni..fuhh,itt sírtam fél órát.
15/L
Hát ha velük is ilyen hangnemet ütsz meg, mint itt, akkor nem csoda, hogy nem engednek, mert olyan éretlen vagy, mint egy 12 éves.
Valóban nem diszkóhajón még a helyed, de 1-1 alkalom talán belefér. Viszont nem úgy kéne, hogy belököd, hogy "csá mutter, majd jövök!", hanem pl "anyaaaaa, ha egész héten elmosogatok és a szobámat is rendbe rakom végre, akkor jövő szombat este elmehetek az esztivel meg a szüleivel arra a diszkóhajóra? esetleg jöhetnétek ti is, legalább szem előtt lennénk és ti is kimozdulnátok."
Mert 15 évesen még kis hülye vagy, tetszik neked, vagy sem, és nem alap, hogy nyögsz egyet, és oda mész, ahova akarsz, mert a szüleid tartoznak érted felelősséggel.
Majd legközelebb normálisan kéred időben és akkor talán elengednek. Az se hátrány, ha a barátnőd szüleivel is egyeztetnek a szüleid, mert a "bnő szülei figyelnek ránk" az egyik leggyakrabban használt kamuszöveg...
Na ide figyelj... :) Az, hogy te nem bulizhatsz az semmi! Nekem van egy nővérem, 17 éves, és tudod, hogy van ez nálunk?
1: Nem pasizhat
2: Nem hozhat fiúkat a ház közelébe se
3: 15 éves koráig még a sminkhez sem nyúlhatott, most is csak szempilla spirált használ
4: Kijárási tilalom
5:Csak titokban tud elmenni az uszodába, mármint úgy, hogy anyukánk úgy, hogy tud róla, csak apa nem
6: Nincs ilyen miniszoknya, amiből kilátszik a p*csája.
7: Az egyetlen buli amibe elment, az-az, ami a sulijában volt.
8: Ami szerintem neked, a legrosszabb lehet: TANULNI KELL NEKÜNK.
És tudod mire vitted? Felvették a város legjobb közép iskolájába, könyvelő akar lenni, angol nyelvvizsgája van, nemsokára leteszi a következőt, emellett ő volt általánosban, az egyik legjobb a szövegértésben, és művészetben.
És képzeld el: Nem bánta meg, hogy ilyenek a szüleink. És te meg ne panaszkodj inkább ;)
Egyébként disco hajóra nem csak 18 fölött engednek be? Én úgy emlékszem kértek személyit anno és egy barátom 17 évesen nem jöhetett fel.
Mondjuk nem véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!