Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Figyelt kérdés

Tavaly disco hajóra el akartam menni(14 éves voltam akkor).mondván 'túl kicsi vagy nem mehetsz el,majd jövőre' nem mehettem el.ma barátnőm mondta hogy menjünk.szólók anyáéknak,ERRE NEM ENGEDNEK EL,MERT 'TÚL VESZÉLYES' AMIKOR A BARÁTNŐM SZÜLEI VIGYÁZTAK VOLNA RÁNK.

mi a francot féltenek ennyire?

nem értik,hogy mennyire el szerettem volna menni..fuhh,itt sírtam fél órát.

15/L

2013. júl. 13. 20:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami erény, hogy 15 évesen még nem voltál részeg? Most dicséretet vársz????
2013. júl. 13. 20:47
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.... en meg 27 eves letemre nem voltam soha reszeg..nem is leszek.. De szegyen mi :)

Orulj neki hogy vannak szuleid akik feltenek,kesobb meg vissza sirhatod...

2013. júl. 13. 21:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kislány túl fogod élni. Nem ez lesz életed legrosszabb élménye hidd csak el. Tedd össze a két kezed amiért olyan szüleid vannak akik féltenek és óvnak és nem olyanok akik azzal se törödnének ha felbuknak benned. Majd eljön az az idő mikor még vissza sírod ezt a féltést, és megadnál érte bármit hogy mégegyszer valaki úgy féltsen és szeressen mint ők.
2013. júl. 13. 21:40
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is, szégyelld magad, hogy le szemetezed a szüleidet!

Aztán bőgjél még vagy fél órát, megérdemled. 15 évesen hova akarsz te menni disco hajóra...meg hogy még nem voltál részeg sem? Most ezért szerinted dicséretet érdemelsz? Ez alap!

Vegyél vissza a stílusból kislány, szüleid csak jót akarnak, és féltenek! vagy te nem szoktál mostanában híreket hallgatni? Néha megtehetnéd....

2013. júl. 13. 21:45
 25/34 A kérdező kommentje:
szerintem is mindenki tudja jobban nálam hogy mit akarok:D
2013. júl. 13. 22:06
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még nem voltál részeg? Hát még jó, hogy nem...

Kis p*csa lehetsz. 15 évesen a bulizás nem neked való. Még felügyelettel sem!

21/L

2013. júl. 13. 22:18
 27/34 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat.élni egyáltalán van jogom?
2013. júl. 13. 22:22
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ahhoz igen! De a szüleidet leszemetezni ahhoz NINCS!

Túl nagy a szád, kislány!

2013. júl. 13. 22:23
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

én is 15 éves vagyok, de eszembe nem jutna 'disco hajóra' menni...

sötétbe még az utcára is félve megyek ki...

2013. júl. 14. 07:05
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

kicsit gondold át a szemétség fogalmát legyél oly kedves. pláne ne használj ilyen szavakat a szüleidre. tanuld meg megkülönböztetni a gonoszságot és a féltést.

15 évesen jobb helyekre be sem engednek, rosszakba meg nem érdemes menni.

nem papolok, mindössze 10 évvel vagyok nálad idősebb, de ennyi idősen nekem nem a diszkózás volt az életem célja. igen, ma már járok mindenféle szórakozóhelyre, és tisztában vagyok a veszélyeivel is.

nem kicsi vagy, hanem éretlen és tapasztalatlan. bizonyára ezzel a szüleid is tisztában vannak, ezért nem engednek el.

ha viselkedésed azt mutatja, h nem kell félteni téged az ilyen helyektől, hidd el, oda mész majd ahova jól esik.

a korodnak megfelelő helyre tuti elengednének szórakozni, nem kell játszani a nagylányt, be kell érni azzal amit az élet nyújt. ha kiérdemelted, majd kaphatsz többet is.

2013. júl. 14. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!