Hogy lehetnek ennyire szemetek?
Tavaly disco hajóra el akartam menni(14 éves voltam akkor).mondván 'túl kicsi vagy nem mehetsz el,majd jövőre' nem mehettem el.ma barátnőm mondta hogy menjünk.szólók anyáéknak,ERRE NEM ENGEDNEK EL,MERT 'TÚL VESZÉLYES' AMIKOR A BARÁTNŐM SZÜLEI VIGYÁZTAK VOLNA RÁNK.
mi a francot féltenek ennyire?
nem értik,hogy mennyire el szerettem volna menni..fuhh,itt sírtam fél órát.
15/L
dont worry
ugyis kinovod ...ha addig szet nem iszod az agyad vagy be nem szedsz valami gyanus patkanymerget , mert az a meno manapsag ;-)
Hála Istennek!
Mostanság, ha elmegyek szórakozni, minden tele van 15 évesekkel, a kislányok meg kisfiúk arcoskodva tolakszanak, cigiznek, isznak, narkóznak.
Pofákat vágnak az idősebbekre (25 éves vagyok) aztán kint az utcán egymást támogatva hánynak, SZÉGYEN!
Szerencsére a szüleid nem engednek elzülleni!
Szerintem nyugodtan várhatsz az ilyesmivel amíg legalább 17 nem leszel...
Csak féltenek! A szemétség az lenne ha nem féltenének! azért megnéznélek 20-30 év múlva ha lesz ennyi idős gyermeked te elengeded e majd hasonló helyre egyből!
Elméletileg a szabály szerint a diszkókba 18 év a korhatár, nem tudom, hogy tartják be? Féltenélek én is, de azért keresném a lehetőséget hogy ne maradjál ki a jóból? Ha szülőkkel mész felhívnám a szülőket és beszélnék velük...
Arra vagy büszke hogy még részeg sem voltál?!?!?
Istenem, hova süllyed ez a világ...
Igen, igen mindig olyanok teszik fel a kérdéseket akik soha nem isznak nem cigiznek,nem drogoznak, felnőtt felügyelettel mennek...stb.
Nagyon ráérsz még az ilyen bulikkal 2-3 évig.
A szüleid csak vigyázni akarnak rád és féltenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!