Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Figyelt kérdés

Tavaly disco hajóra el akartam menni(14 éves voltam akkor).mondván 'túl kicsi vagy nem mehetsz el,majd jövőre' nem mehettem el.ma barátnőm mondta hogy menjünk.szólók anyáéknak,ERRE NEM ENGEDNEK EL,MERT 'TÚL VESZÉLYES' AMIKOR A BARÁTNŐM SZÜLEI VIGYÁZTAK VOLNA RÁNK.

mi a francot féltenek ennyire?

nem értik,hogy mennyire el szerettem volna menni..fuhh,itt sírtam fél órát.

15/L

2013. júl. 13. 20:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

dont worry

ugyis kinovod ...ha addig szet nem iszod az agyad vagy be nem szedsz valami gyanus patkanymerget , mert az a meno manapsag ;-)

2013. júl. 13. 20:21
 12/34 anonim ***** válasza:
98%
15 éves vagy. Mégis hova a francba mennél??? Nem tudom basszus, ti már 12-13 évesen ELVÁRTOK dolgokat, cserébe meg mit adtok? Hisztizést, visszabeszélést? Tisztelet a kivételnek. Inkább tanulj, vagy töltsd valami hasznossal az idődet! Túl sok hülye tini van már ma az országban így is...
2013. júl. 13. 20:22
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Hála Istennek!

Mostanság, ha elmegyek szórakozni, minden tele van 15 évesekkel, a kislányok meg kisfiúk arcoskodva tolakszanak, cigiznek, isznak, narkóznak.

Pofákat vágnak az idősebbekre (25 éves vagyok) aztán kint az utcán egymást támogatva hánynak, SZÉGYEN!

Szerencsére a szüleid nem engednek elzülleni!

Szerintem nyugodtan várhatsz az ilyesmivel amíg legalább 17 nem leszel...

2013. júl. 13. 20:23
 14/34 A kérdező kommentje:
még részeg sem voltam..-.-
2013. júl. 13. 20:24
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

Csak féltenek! A szemétség az lenne ha nem féltenének! azért megnéznélek 20-30 év múlva ha lesz ennyi idős gyermeked te elengeded e majd hasonló helyre egyből!

Elméletileg a szabály szerint a diszkókba 18 év a korhatár, nem tudom, hogy tartják be? Féltenélek én is, de azért keresném a lehetőséget hogy ne maradjál ki a jóból? Ha szülőkkel mész felhívnám a szülőket és beszélnék velük...

2013. júl. 13. 20:25
 16/34 anonim ***** válasza:
Jaj jaj, hogy a mai tinik így vagy úgy ... meg hogy 12-14 évesek mit akarnak ... azért mi időnkben voltak a sulikba diszkók, nálunk minden csütörtökön!! Szerencsére drog meg alkohol nem volt, cigi viszont titokban igen... de a teljes tiltás nem visz semmi jóra ...
2013. júl. 13. 20:29
 17/34 anonim ***** válasza:
98%
Tudom, hogy nem leszek a szíved csücske, de bármit megadnék, hogy ha ez lenne az életem legnagyobb problémája!
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
inkabb megkoszonhetned ,hogy a szuleid vigyaznak rad,hogy normalis ,nyugodt eleted legyen ...ne egy discohajorol dobjanak bezsakolva a vizbe....es lesz 10 perc hirneved az esti kereskedelmi hiradoban....ja meg anyadekat megnyomoritod egy eletre
 19/34 anonim ***** válasza:
86%

Arra vagy büszke hogy még részeg sem voltál?!?!?

Istenem, hova süllyed ez a világ...

2013. júl. 13. 20:36
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igen mindig olyanok teszik fel a kérdéseket akik soha nem isznak nem cigiznek,nem drogoznak, felnőtt felügyelettel mennek...stb.

Nagyon ráérsz még az ilyen bulikkal 2-3 évig.

A szüleid csak vigyázni akarnak rád és féltenek!

2013. júl. 13. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!