Miért ilyen szemetek és buták az emberek?
Azt látom manapság Magyarországon, hogy minden párkapcsolat felbomlik, egyik sem tart tovább pár hónapnál vagy esetleg évnél (de ez ritka) és nekem ez így nagyon nem tetszik. Unokatestvérem 23 éves és már 7 éve együtt vannak a barátnőjével. A családomnak nagyon nem tetszik a lány, mert igazi nagydarab alkat és mellette még nagyon energikus és nagy hangja van, amikor megszólal, akkor szinte mindig kiabál, ezzel szemben unokatestvérem kis csendes mimózatípus, akinek mindenhez bátorítás kell. Ha nem lenne együtt Nórival, akkor egész biztos vagyok benne, hogy még soha egyetlen egy lány sem lett volna az életében, ugyanis a bátyja 28 éves és még nem volt párkapcsolata, ő pedig eléggé hasonlít rá.
Tehát itt van ez a lány, aki ha nem létezne, unokatesómnak nem lenne nője, ráadásul már 7 évet elvoltak egymás mellett, ami a mai fiatalság körében nagyon nagy szó, jól érzik magukat együtt, a családom mégis beteges módon próbálja aláásni az egész párkapcsolatukat, de annyira, hogy amikor a legutóbbi karácsonyi összejövetelen megint feljött a téma, akkor nálam végleg betelt a pohár és elkezdtem magamból kikelve ordítozni, hogy mégis mit képzelnek magukról és hogyan gondolják ezt az egészet. Szépen felsoroltam azokat az érveket, amiket fentebb leírtam, de már rendesen szakadt rólam a víz, annyira ideges voltam és amikor elhallgattam, akkor mindenki csak lesett maga elé és nem tudtak mit mondani az egészre, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ugyanazt gondolják, mint eddig.
A kérdés, hogy mi bajuk van ezeknek? 50-70 éves öreg faszik és öregasszonyok nem látják, hogy mi folyik mostanában, és hogy unokatestvérem nője mekkora nagy kincs a mai lányok között? Vagy őket nem zavarja, hogy a fiatalok ennyire züllöttek, folyton elárulják és megcsalják a párjukat mindenféle bűntudat és lelkiismeretfurdalás nélkül? Mi bajuk van azzal, hogy ők egymásra találtak és közös jövőt terveznek?
Kösz a biztatást. :)
Most éppen babát terveznek, de ilyen körülmények között nem tudom mi lesz. Mondtam már kuzinnak, hogy leteszem ezt a szakmát, amit most tanulok és együtt lelépünk Ausztriába vagy Németországba, mert ezt az agyf@szt már nem lehet bírni, amennyi bajuk van ezeknek minden apró kis ökörséggel és mi mindenbe tudnak belekötni és mennyi mindent tudnak kritika alá venni...
Jól tetted,hogy megmondtad a magadét.Az idősebbeknek azért szokásuk gátlás nélkül(tisztelet a kivételnek)beleszólni a fiatalok életébe mert azt hiszik,hogy ők jobban tudják, majd ők megmondják a tutit.
Ha az eddigi 7 évben sem sikerült megkedvelniük a lányt nem hiszem,hogy ezek után tárt karokkal fogják várni,de reméljük a legjobbakat.A külföldre költözés jó ötlet,ott legalább nem érnek utol a "kedves" rokonok.
Jó, csak idegesít, hogy ennyi kisiklott párkapcsolatot látok, amibe rengeteg ember tönkremegy, sok gyerek marad anya-apa nélkül, elvált szülők nevelik, erre ők itt vannak ketten, az ég is egymásnak teremtette őket, és ezek az emberek - akiknek egyébként pont az erkölcsök felett kellene őrködniük - még ezt a kevés szépet is szét akarják verni. Én is szeretnék majd magamnak találni egy csodás lányt, akivel összeköthetem az életem és jó lenne, ha majd egyszer öregkorunkra összeülhetnénk a gyerekekkel és az unokákkal valami füves udvaron bográcsozni velük és a többi baráti családdal vagy valami ilyesmi, erre pont azt látom, hogy olyan emberek verik szét ezt a szép jövőt, akiknek támogatniuk kéne azt.
Én eddig valahogy úgy képzeltem el a dolgot, hogy manapság a fiatalság eléggé romlott és képtelenek hűségesek lenni a másikhoz és pont a jelenleg idős generáció az, akiknél vannak még értékek, de ez egyre inkább megrendül bennem, ahogy derülnek ki a történetek, hogy már 50 évvel ezelőtt is hányan félrejártak a párkapcsolatuk és házasságuk mellett kufircolni a szénaboglyákba meg a kapualjakba...
Hát tökre megértelek.
Nálunk az én párom az, akit a család nem igazán szeret. Nem mondják, barátságosak vele, elfogadták, hogy együtt vagyunk, de gyakran elejtenek félszavakat, amikből kiderül számomra, hogy nem értik, miért vagyok ezzel a férfival.
Miközben rendes, dolgozik, nagyon jó hozzám, szeret, becsül, soha egy rossz szava nincs, soha még vita nem volt köztünk, rendkívül okos és jó humorú. Ráadásul egy magas, sportos, jó kiállású fickó is, még ha nem is egy George Clooney. Hűséges és kitartó is, hosszú hónapokat várt rám türelemmel. Odaadó és figyelmes.
Szóval ahogy az általad említett leányzó, ő is igazi kincs, de Anyám még mindig a régi exeim után áhítozik, akik közt egyik nagyobb lókötő, mint a másik. Nem lehet ezzel mit csinálni, de bevallom, fáj, amikor csúnyának és szerencsétlennek tartják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!