Lelkisegély mert már nem bírom mért szemetek az emberek?
Neked azért nem szabadna éhezni :S
szerintem innét is sokan tudnánaksegíteni Neked hogy meglegyenek a dolgaitok!!
Mi hiányzik még esetleg?
Amúgy nem fogják elvenni a babát ha megvannak az alap dolgok és gondoskodtok róla!
Nyugodj meg, ne húzd fel magad ilyen gonosz emberek miatt.
Nézd, ha a lakhatásotok biztos, fűtés, áram van, rendesen tudod táplálni, a higiéniára figyelsz, nem bántalmazod, akkor azért nem vehetik el tőletek, mert mondjuk nem tudod megvenni neki a márkás ruhát vagy játékot...
Ezt nektek kell tudni, hogy mennyire volt felelőtlenség bevállani a gyermeket, mert az sem jó, ha Ti éheztek, de egy kisbabának, kisgyereknek muszáj rendszeresen és változatosan ennie, pl. minden nap húst, (és nem felvágott formájában).
Ne foglalkozz másokkal, gondolj arra, milyen szánalmas egy ilyen irigy és gonosz ember.
ha egyszer megvettetek neki mindent, miért mondja, hogy nem tudjátok ellátni???
A védőnő ki fog menni hozzátok szülés után, és ha látja, hogy a lakásotok tiszta, rendezett, a gyereknek mindene megvan, fűteni tudtok, kaja van, jól bántok vele, akkor semmi baj nem lehet.
Sajnálom, hogy ilyen h*lyékkel kell találkoznod! Többen is mondtak már hasonlót, vagy ez az egy háborított fel ennyire?
Amúgy én is kiakadnék rajta!
Mi is ebben a cipőben járunk, egy idős terhesek vagyunk.
De én pofán vágnám az ilyen bunkót, aki ezt mondaná nekem, majd feljelenteném zaklatásért.
Nem, nem fogják elvenni. És jól tettétek, hogy beszereztetek mindent. Nekem is már csak pár dolog hiányzik és ezen a hétvégén már nincs pénzünk, igaz némi kaja van a hűtőben, tehát kicentiztük mi is. De akkor sem bűn.
Nyugodj meg, nem lesz semmi gond.
Nálunk volt kint a védőnő az utolsó hónapban és szülés után is rögtön.
Nekünk van egy lassan 2 éves tacskónk. Először közölte, hogy tüntessük el, mert nem tesz jót egy újszülöttnek..
Magyarázott mindenfélét. Látta a lakáson, hogy nem úszik a mocsokban és minden tisztán van/volt tartva, így nem értettük, hogy mi a gondja.
Azzal kezdett el magyarázkodni, hogy ha elfog kezdeni mászni a lányunk, akkor sok mindent össze szedhet.
Erre mondtam neki, hogy egyrészt az sem szülés után lesz 2 perccel és másrészt a kinti környezet sem tisztább ennél.. SŐT!
NA mindegy.. elkezdtünk gondolkozni, hogy kinek ajándékozzuk a kutyánkat. Nem akartuk, de hát nem akartam belőle pert vagy feljelentést.. nem tudom mit szoktak ilyenkor tenni a védőnők.
Szóval járt az agyunk .. sétáltunk még pocakosan a párommal és velünk szembe jött a védőnő babakocsit tolva, aminek a tároló részében egy kölyök beagle feküdt..
Akkor mondtam páromnak, hogy a kutya marad! ÉS ez 100%..
8 hónapos a lányom, imádják egymást a kutyánkkal és tudom, hogy nem lenne teljes a kutyánk nélkül az életünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!