Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lelkisegély mert már nem...

Lelkisegély mert már nem bírom mért szemetek az emberek?

Figyelt kérdés
Elég szar anyagi helyzetben vagyunk a párommal és 4év után végre sikerült teherbe esnem most 31hetes vagyok minden rendben van Én is és a baba is szépen fejlödik,már mindent megvettünk a picinek ezért már 2hónapja majd nem hogy de éhezünk,ma az egyik ismerösöm azzal fenyeget hogy elvetteti tölünk a babát mert nem tudjuk ellátni már most,megtehetik hogy elveszik?
2012. márc. 30. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Amúgy miért szól bele a kedves "jóakaród"? Talán segíteni szeretne?

Amint már előttem is leírták, ha az alapfeltételek adottak, rendezett, tiszta környezet és normálisan gondozzátok a gyereket, akkor nincs ok, amiért elvehetnék a babát.

Pusztán anyagi okok miatt nagyon extrém, a gyermek életét veszélyeztető, fejlődésében gátló tényezőként felfogható körülmények miatt indíthatnak eljárást.

Az kedves ismerősöd meg bek*phatja!

2012. márc. 30. 16:44
 12/24 anonim ***** válasza:
hú én egy csomó olyan embert ismerek, akiknek mindig van pénzük mindenre... aztán kikapcsolják náluk a villanyt vagy a gázt. Sokaknál csak azért tűnik úgy, hogy jól élnek, mert a számláik soha nincsenek befizetve.
2012. márc. 30. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom neked mondani,hogy Sz*rd le ki mit mondd:)

Mi albérletben élünk 1,5 éve.

fizetéstől fizetésig élünk,de boldogok vagyunk..:)

Kislányom 2 éves volt mikor elköltöztünk anyóséktól albérletbe.Tavaly februárban úgy döntöttünk,hogy kell egy kistesó a nagylánynak így hát belevágtunk:)Elsőre összejött:)

A 12 hetes uh-ig titokba tartottuk,majd elmondtuk a családnak.Hát nem kifejezetten örültek neki.Anyukám azt mondta hogy felelőtlen vagyok,apukám azt hogy szét rúgja a seggem,miért nem elég egy gyerek főleg albérletbe.De..pont ők mondják akik amióta megvan lányom immáron 3,5 éve ,csak akkor adtak neki valamit ha ünnep volt.Pl karácsony,húsvét..Se szülinap,se névnap.Ne értsetek félre,nem várom el senkitől.Ö a mi gyerekünk,mi tartjuk el.Csak akkor ne magyarázzon senki,mert nem ők nevelik fel.

Kisfiam novemberben megszületett.Most 4 hós.Na azóta nagy az öröm a famíliába,de még csak el sem jöttek meglátogatni,én vittem el hozzájuk:)...

Nem kell mindenből újat venni.Én pl a kisfiam cuccainak a 90%-át használtan vettem.Szóval,ha mindent meg tudtok neki adni ami fontos,akkor senki nem vetetheti/veheti el tőletek!

Nálunk anyósom próbálta.Azt hazudta a gyámügyön hogy koszosak vagyunk,rongyokba öltöztetem a lányomat,nem tudok főzni mást mint chillis babot meg vegeta levest.:)

Aztán kijöttek környezet tanulmányozásra,persze váratlanul és hát nem volt kosz,volt főtt kaja ami nem bab volt meg vegeta leves és a lányom sem rongyba volt bebugyolálva..Akkor a gyámügyes hölgy azt mondta,hogy neki hivatalból ki kell jönnie ilyenkor,de ha látja hogy a létszükséglet megvan a lánynak,akkor nem tudnak mit tenni azok akik elindították a folyamatot mert az anyánál marad a gyermek:)És tudja jól hogy a legtöbb ilyen ügyet azok indítják el akik rosszat akarnak a másiknak,végül mégis ők esnek pofára:)

Sok boldogságot,egészséget és kitartást kívánok a pici felneveléséhez!:)

2012. márc. 30. 17:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha rendezett a lakás és van fűtésetek, villanyotok, nem vehetik el a babát, ne félj! A védőnő valóban ki fog menni szétnézni, de ha azt látja, hogy tisztességes lakásban éltek, megvannak a picinek az alapvető szükséges dolgok - kiságy, kiskád, néhány ruhácska, takaró, pelus - akkor senki nem nyúlhat a babátokhoz! Ne is idegeskedj ezen!
2012. márc. 30. 17:15
 15/24 timszy25 ***** válasza:

Jajj szerintem ne húzd fel magad az ilyen rosszakarókon.

Egyébként mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk és én is 31 hetes vagyok:)

Amúgy meg ez az ismerős honnan tudja hogy te elfogod e tudni látni a babát?Mi köze hozzá.

Ha tudsz szoptatni azzal nem lesz gond,a pelus ami kicsit drágább de ha bírja a baba abból se kell a legdrágábbat venni.

A gyógyszertári cuccokat meg receptre írják az se olyan vészes.Nem kell senkivel foglalkozni.

2012. márc. 30. 17:39
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Nincs mit ennetek de internet az van.... hihetetlen emberek vannak. Lehet lepontozni, hogy gonosz vagyok, vállalom.

Ti meg felelőtlenül vállaltatok gyereket!

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi ennél hálistennek sokkal jobb körülmények között élünk, dolgozunk Én is és a Párom is, Én mégis vártam 4évet mire be mertem vállalni a gyereket.....

Röhej.

2012. márc. 30. 17:43
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Te.....utolsó!Honnan tudod, h hol internetezik?Lehez ismerősnél pl.Amúgy meg ő is 4évet várt a babára.Nem tudsz semmit a kérdezőről, akkor h mered megítélni? Hát te vagy a röhej, kötekedő,gonoszkodó perszóna.
2012. márc. 30. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ne légy már olyan büszke arra, h dolgoztok, képzeld a legtöbb ember szinté képes erre az emberfeletti cselekedetre.
2012. márc. 30. 22:25
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Csodálatos, ahogy egyesek idejönnek, és az ismeretlenség mögé bújva önmagát piedesztálra emelve lehúzzon másokat, okoskodva, ítélkezve.

4 évet várt egy babára? Hát jó nagy igényei lehetnek, ergo önző. Én erre nem lennék büszke. Egy gyerek nem kér sokat, ha a drága anyuka mégis aranyba akarja fektetni, az nem egy olyan tulajdonság, amivel lehetne büszkélkedni.

A kérdező amiatt fél, mert terhesen meg merték venni a babának a dolgait és ezért nehezebb most nekik, de egy rosszindulatú ember csak a magáét fújja, mintha nem is látná a lényeget. Pocskondiázza a másikat.

Gusztustalan.

2012. márc. 30. 22:48
 20/24 anonim ***** válasza:
36%
netezni lehet egy ezresért is havonta. Ennyiből aztán sokmindent meg lehetne venni.
2012. márc. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!