Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen szemetek az emberek?

Ilyen szemetek az emberek?

Figyelt kérdés
El lopták a kisfiam baba takaróját:-( Elmentünk az egyik áruházba és amikor jöttünk haza már nem volt a babán:-( Magam hímeztem amikor még a pocakomban volt:-((( Csomó melóm volt vele:-((( Nagyon elszomorodtam:-(((
2010. márc. 2. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha a baba felügyelet mellett volt akkor nem értem hogyan tudták ellopni róla? Nem volt aki figyeljen rá?
2010. márc. 2. 10:27
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Igen, vannak ilyen szemét emberek! Hogy tudták lelopni a babádról?

Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek.

2010. márc. 2. 10:27
 3/15 A kérdező kommentje:

Végig velünk volt

Soha nem hagyom magára, most is itt van mellettem

2010. márc. 2. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez azért nem semmi,sajnálom.De nem eshetett ki a kocsiból?
2010. márc. 2. 10:30
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Remélem ennél nagyobb gondod sose lesz. Amúgy nem értem hogy lehet ellopni ha ott van veletek? Nem lehet hogy leesett?
2010. márc. 2. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos ilyen emberek is vannak.Ilyen világot élünk mikor egy kis élelmiszerért embereket is meggyilkolnak.Borzasztó ez az egész.
2010. márc. 2. 11:09
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Én is arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy ellopták, lehet, hogy lecsúszott. Ettől függetlenül, szomorú, hogy nincs meg, hiszen te magad készítetted.
2010. márc. 2. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem lopták el csak leesett. Előfordul az ilyen. Menj vissza és kérdezz utána, ha tudsz.
2010. márc. 2. 12:41
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha figyelek a babámra rendesen, akkor azonnal észreveszem, hogy valami hiányzik...

Nem mindjárt gyanusítgatni kell, oda kell figyelni a babára! Én amikor beviszem az áruházba, leveszem a takarót és elteszem a pelenkázótáskába, mert melegben nem kell takargatni a gyereket, és akkor tuti nem veszik el.

2010. márc. 2. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk a szánkót vitték el az ajtó elöl!!!Ráadásul a babakocsit is ott kell sajnos tárolnom!!
2010. márc. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!