Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen szemetek az emberek?

Ilyen szemetek az emberek?

Figyelt kérdés
El lopták a kisfiam baba takaróját:-( Elmentünk az egyik áruházba és amikor jöttünk haza már nem volt a babán:-( Magam hímeztem amikor még a pocakomban volt:-((( Csomó melóm volt vele:-((( Nagyon elszomorodtam:-(((
2010. márc. 2. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%

Szegény Anyuka el van keseredve,ti meg neki estek,h nem figyelt eléggé a gyermekére!

Mai emberek,akik erre szakosodtak,nagyon ügyesen tudják megoldani,mit hogyan kell ellopni,észrevétlenül!

Nekem a fiam sapkáját lopták el a babakocsiról,pedig végig figyeltem rá.

2010. márc. 2. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Lehet,hogy el van keseredve az anyuka,de figyelj,tolód a gyereked,ott van veled és nem veszed észre,hogy ellopták?Szerintem leesett.
2010. márc. 2. 19:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen! Biztos én voltam a hülye. Szerintem le emelték, ha a földre esik azt az ember észre veszi, szerintem. Az biztos hogy legközelebb kenguruban viszem a picit. Minden esetre, ha valahol láttok egy eladó plüss takarót alján hímzett maci, amint foglya a takaróját és körbe hímzett szegély, az tuti a miénk:-((( Na mindegy. Remélem nem lesztek ilyen helyzetbe soha!
2010. márc. 3. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha leemeli valaki, akkor meg pláne észreveszem...

Mi ha vásárolni megyünk a babát én tolom a kocsiban, apa meg a kosarat. Soha el nem engedem a babakocsit (nem hagyom ott nézelődés közben stb.), úgy hogy ne lássam, hogy valaki ott babrál!

2010. márc. 4. 12:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja! Ha te úgy vásárolsz, hogy csak a babakocsira meredsz! Be vallom néha fel is szoktam pillantani a polcokra babakocsi tolás közben, hiszen másképpen hogyan veszem le a polcról az árut? Mindegy kívánom, hogy Neked mindig mindened meglegyen.
2010. márc. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!