Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek, mikor nyitjátok fel...

Emberek, mikor nyitjátok fel már a szemetek?

Figyelt kérdés
Mikor látjátok be, hogy a Jobbik nem rasszista, csak sajnos van pár idióta szélsőséges, (akiket tényleg annak lehet nevezni) de a Jobbik mindig mondja hogy ugyan úgy van becsületes zsidó, cigány, szlovák, román, szerb mint becsületes magyar, és ugyan úgy van féreg magyar is mint féreg zsidó, cigány, szlovák, román, szerb (az arányok érdekesek). Mikor látjátok be, hogy csak akkor lehet valamit is elérni az országban, ha szeretjük a hazánkat, büszkék vagyunk az őseinkre és próbálunk TENNI a Honért? Mikor fogjátok már fel hogy a média torz képet tükröz le (pl mai megemlékezés, ......)? Mikor nyílik ki a szemetek?
2011. jún. 5. 00:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Jobbik-fanok! Mikor nyílik ki végre a szemetek, és veszitek észre, hogy imádott pártotok se nem keresztény, se nem magyar, hanem zavaros, gyűlölettől elvakult fanatikusok gittegylete?

http://www.youtube.com/watch?v=3-WbVxsZGFU

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

http://www.youtube.com/watch?v=-Hv-CPaGpXc

2011. jún. 5. 00:57
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj, a Jobbik már régen ellőtte magát nálam a simulékony jellemével. Megfelelési kényszerben szenvednek ahelyett, hogy ők irányítanák, meglovagolnák az emberek érzelmeit. Sokkal erősebb érzelempropagandát kellene kifejteniük a nép felé és akkor célt érnének.

Mert azt nem lehet csinálni, hogy egyszer kivonulunk magyartvédeni a cigányok ellen, másnap meg nem győzünk hajlongani azokat előtt, akik ellen tulajdonképpen harcolnunk kellene.

Ha már felvállalták ezt a nemzeti vonalat, akkor igenis maradjanak meg annál, hogy a magyar ember a jó ember (és nem az, hogy de azért máshol is vannak jók, igen, mi nem vagyunk rasszisták, blablabla) és az sem mindegy, hogy a magyar ember milyen ember és ne nyaljanak jobbra-balra, mert az a simulékonyság, gyengeség és a becstelenség jele.

A kérdésedre válaszolva, az emberek akkor fogják kinyitni a szemüket, ha egy olyan nemzetért való szerveződés jön létre, akitől szilárdságot, erőt és határozottságot fognak majd tapasztalni és mindenhol ott lesznek, amerre az ember csak teszi a lábát (ha egy szervezetnek/csoportnak mindenhol ott van a lenyomata, akkor az az átlagember felé hatalmat sugároz tudatalatti szinten).

A Jobbik egyelőre nem ilyen.

2011. jún. 5. 00:58
 3/14 Sz1u ***** válasza:
15%

Visszakérdezek:

Ember, mikor nyitod már fel a szemedet?

Írod, hogy van egy pár idióta szélsőséges...

Pl. tessék 00:33-tól 00:55-ig:

http://www.youtube.com/watch?v=vCns6oiXcVU

2011. jún. 5. 01:06
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Nyitott szemmel járok,éppen ezért nem fogok a jobbikra szavazni!
2011. jún. 5. 02:24
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon, de nagyon megérdemli sorsát ez az ország. Húsz éven át nem volt kire szavazni, mert csak tolvaj kormányok voltak. Most végre megjelent a Jobbik, erre megszavazzák a legnagyobb tolvajt. Kívánom minden Fidesz szavazó éhhalálát.
2011. jún. 5. 05:52
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Kívánom minden Fidesz szavazó éhhalálát.Erről szól a jobbik,méghogy emberbarát.És ezcsak a kezdet lenne!
2011. jún. 5. 07:33
 7/14 anonim ***** válasza:
15%

"de a Jobbik mindig mondja hogy ugyan úgy van becsületes zsidó, cigány, szlovák, román, szerb"

Valahogy nem ez tükröződik vissza,de tegyük fel,hogy elhiszem.

"Mikor fogjátok már fel hogy a média torz képet tükröz le"

Ezzel csak az a baj,hogy amikor valami pozitívat mondanak akkor rögtön jönnek itt a gyk-n a kérdések,hogy Hallottátok a Jobbik így meg úgy.Olyankor nem ferdít a média csak akkor amikor rosszat mond?

Persze ez ugyanúgy elmondható bármely szavazótábor emberkéiről.

2011. jún. 5. 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Hali

Én felnyitottam a szemem látom a bajokat így tudom is a megoldást.El kell hagyni a süllyedő hajót!

Büszke vagyok arra ,hogy hajdanán nagy büszke ország voltunk ,de most inkább nem mondom el ,hogy honnan származom mert akkor jönnek az előítéletek és a gyűlölet.

Igen jobbikra szavaztam ,nem nézek tv-t nem olvasok szennylapokat egyedül az interneten olvasok meg könyvekben.

Szívesen tennék az országért dolgokat ,de attól tartok ,hogy az sok év szabadságvesztést jelentene.

A megoldás az lenne ,hogy a halálbüntetést visszahoznák első 2-3 évben nagyon komolyan venni a dolgot és akit csak lehet "bitóra" küldeni akkor az összes itt élő ember rájön ,hogy nem a wellness börtön kegyei várják hanem annál valami sokkal "izgibb" hely.

Ameddig egyedül vagyon illetve nincsen pénzem ,nem vagyok politikus sajnos nem tehetek változást az országért így inkább távozok és várom ,hogy mikor térhetek haza.(Sajnos attól tartok soha mert a lopós nép egyre jobban elszaporodik mi magyarok pedig egyre jobban fogyunk.)

Remélem most ,hogy nyaggatják a rendvédelmieket összehoznak 1 katonai puccsot és rendet tesznek.

2011. jún. 5. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

"a szeretjük a hazánkat, büszkék vagyunk az őseinkre és próbálunk TENNI a Honért?"

Én úgy teszek a honért, hogy nem szavazok a Jobbikra.

Mind a 4 parlamenti párt egykutya, de a Jobbik a legrosszabbik, nem vagyok kíváncsi az érzelempolitikájukra.

2011. jún. 5. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

"Kívánom minden Fidesz szavazó éhhalálát."

Aztán ti nevezitek magatokat kereszténynek. Aljas, álszent banda.

2011. jún. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!