Lányok! Amikor magatokat fényképezitek, miért csücsörítetek, meg nyitjátok nagyra a szemetek?
Figyelt kérdés
Van néhány ismerősöm,akik modellkednek vagy csak azok szeretnének lenni.Igazából mindegy,de,ha megnézek másokat,azok is olyan képet vágnak a fotókon,mintha fejbevágta volna őket valami...Ezt miért kell?2011. máj. 12. 18:05
1/14 anonim válasza:
:DDD
hát nem tudom, én is tettem fel egyszer képet ide magamról (bár nem azért, hogy modellkedhetek-e, vagy szép vagyok-e), és megkaptam, hogy minek csücsörítek, aztán megnéztem a többi képemet, és a legtöbbön furán tartom a szám, pedig nem magamat fényképezem, és abszolút nem tudatos :D
3/14 anonim válasza:
az egy dolog hogy csücsörítenek meg nagyra nyitják a szemeiket...De eskü UGYANÚGY állnak is. Meg a homlokukat is ráncolják...Nem tudom mióta divat ráncosnak lenni...A ránctalanító krém a múlté. :D :D De a világért se hagyják abba!!!!! Nem lenne min röhögni...Ők meg csak legyenek abban a hitben hogy hú de irigyek vagyunk:D ..
4/14 anonim válasza:
mert a fiuk a szép nagy szemeket dicsérik, és a telt ajkakat, és akinek nem olyan nagyok a szemei vagy az ajka, az ezzel akarja kompenzálni gondolom... illetve így sexysnek hiszik magukat.. és azt akarják írjanak a képei alá hogy uhh de dögös vagy .. hasonló, fiuknak meg ez egy jó nagy becsapás lehet, mert lehet hogyha nem csücsörít és nem tágítja nagyra a szemeit, lehet nem is úgy néz ki.. ez a véleményem
5/14 anonim válasza:
illetve , ezt még kiegészíteném azzal, hogy ha megnézed a sztárok klipjeit, akkor ott is műszempilla, csücsörítés, stb minden van, és ezeket mindenki vonzónak szépnek találja, mert úgymond " tökéletesen néznek ki" a lányok meg rájuk akarnak hasonlítani..
6/14 A kérdező kommentje:
Persze.Van akinek nem,de mondjuk nekem is tetszik a szép kerek szem.Azért,mert nyitottságot,kíváncsiságot,szeretetet sugall.A telt ajak is vonzó,de ezek csak akkor,ha szépen aránylanak is egymáshoz.De,amikor azt érzem a kép láttán,hogy azért ilyen,mert valaki szerint így jó,az nem nyerő.Sőt,számomra visszataszító.És röhejes,amikor belegondolok,hogy áll a tükör előtt és fényképezgeti magát.
2011. máj. 12. 18:25
8/14 anonim válasza:
hát igen ha valakinke nme beállított a képe nme tükör előtt fényképezi magát az sokkal természetesebb és szebb, de ez már túl mű
9/14 anonim válasza:
Ezek a képek tényleg borzasztóak, és ahogyan előttem írták már, kompenzálni akarnak illetve ezt látják társaiktól, tévéből, mindenhonnan. Eléggé természetellenes, és szerintem kifejezetten ostoba hatást kelt. A másik, amikor nem csücsörít, hanem enyhén nyitva van a szája, és úgy fényképezi magát tükörből. Közben próbál ártatlan arcot vágni, de az összkép egy rendkívül "egyszerű", ostoba lányt sugall. Most ez a divat, nem várok csodát a lányoktól. 13-18 éves korosztályban még elmegy, nem is bélyegzem meg feltétlenül, hiszen csak a kötelező csordaszellem, na de aki ennél idősebben is ilyen képeket rak ki közösségi oldalakra, annál sanszos, hogy butus :) Egyébként meg szépnek nem nevezném. Főleg amikor a vaku is villan és a kosz is látszik a tükrön :)
10/14 anonim válasza:
szerintem is butuskának tűnnek a képen az ilyen lányok :D
véleményem szerint azért csinálják, mert ez a menő, meg mert így hiszik magukat kívánatosnak.
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!