Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lattafa Fakhart megéri venni?

Lattafa Fakhart megéri venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan el fog fogyni a parfüm amit most használok, egy Lattafa Ramz Silver és most hogy tavasz van egy tavaszias,nyárias illatot szeretnék venni, a Lattafa Fakhart.

Tartóssága és illata jó? Intenzív illat?

Ár-érték arányban megéri megvenni?

tegnap 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém borzalmasan szintetikus és gyenge. Szerintem egy forintot nem ér. De lehet hogy csak rossz batchet fogtam ki.
tegnap 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek mind szintetikus illatok, nem tudom hányadik ilyen arab klón kérdés.

De ha normális illat kell Yvis Saint Laurent, Dior, Chanel vonal, niche vonalból meg ott a Montale, ami megfizethető.

Ha mindenképpen olcsó kell, akkor Zara.

tegnap 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A Fakhar egy YSL Y értelmezés szeretne lenni, részben sikerül, egy lekerekítettebb, visszafogottabb verzióját készítette el a Lattafa. Az enyém közepes teljesítményű (4-5 óra), de időnként használom, mert jó illat. Egész napos sztorihoz meg viszem magammal és időnként ráfrissítek. 6 vagy 7 ezer forintért vettem egy éve, a dupláját mondjuk már nem fizetném ki érte.

Megvan az YSL Y EDP is, azért az tartósabb és erősebb.

A Zara parfümöket általánosságban nem mondanám jobbnak ár-érték arányban a Lattafáknál. Mind a "luxus"designer brandek, mind a niche házak használnak előszeretettel szintetikus összetevőket szép számban, azért ezt érdemes tudni.

tegnap 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!