Vakon vásárláshoz melyiket ajánlanátok jobban, a sima lattafa khamrat vagy a lattafa khamra qahwa parfümöt egy 16éves, fiúnak?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan emberek válaszoljanak akik tesztelték mind a kettőt nem pedig az interneten láttákma 19:59
1/2 anonim válasza:
Esküszöm hogy ma fújtam be magam a Qhawával, itt szimatolom órák óta. A sima Khamra is kapható nálunk. A Qhawa sokkal jobb.
De. Tudom, hogy nem kérdezted.
Őszintén, ezek női illatok.
Lehet itt a hópihe világot élni, és sértődötten Unisex-ezni, de attól még édes, fahéjas, fűszeres, vaníliás illatok nőkön jók. Az, hogy rá vagyunk kényszerítve szinte, hogy elfogadjuk, hogy nincsenek már szinte nemek, a valóság attól még ez lesz.
16 éves fiúnak, de 26 éves fiúnak sem való. Nem férfias. Nemi identitásában bizonytalan, önbizalomhiányos, csorda után futó fiúk veszik, akiket a környezet befolyásol. Sajnálom.
2/2 Metionin válasza:
A Qhawa jobb. És amúgy nem tudom de amikor volt belőle mintánk, a hímnemű páromon jobb illata volt, mint rajtam. Bár rajta kifejezetten jól szaglanak az ilyen illatok, szerintem ez a 2 parfüm azon a férfin lesz jó, akin pl. a Zara Rich warm addictive tobacco is jól muzsikál. Ugyanezt tapasztaltam más arab édesebb unisex illattal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!