Lányok! Amikor magatokat fényképezitek, miért csücsörítetek, meg nyitjátok nagyra a szemetek?
Figyelt kérdés
Van néhány ismerősöm,akik modellkednek vagy csak azok szeretnének lenni.Igazából mindegy,de,ha megnézek másokat,azok is olyan képet vágnak a fotókon,mintha fejbevágta volna őket valami...Ezt miért kell?2011. máj. 12. 18:05
11/14 A kérdező kommentje:
Hát én elég rebellis természet vagyok,ezért kapásból azt vártam,hogy le leszek hurrogva ezért.De úgy látom,az értelmesebbik felét fogtam meg az embereknek vagy legalábbis,akik egyetértenek velem.Szóval semmi extra nincs benne,egyszerűen ez az új tévhit és akkor sokan ezt teszik.Távol áll tőlem ez a kategória,de tényleg annyi kiváló modell van,akikről példát vehetnének,akiket követhetnének.Ha Marilyn Monroe ilyen fejet vágott volna,nyaktól lefelé fényképezték volna.
2011. máj. 12. 21:34
12/14 anonim válasza:
pont a minap mondtam, hogy 22 éves elmúltam...az életbe nem tudnék csücsöritős tükörben fényképezős homlokráncolós bepózolos képet csinálni magamról...tény h van, hogy akaratlanul hülyén tartom a szám...de nem hat butának:D...irritáló, hogy ennyi ilyen lányka van...:Dahogy érzik...
másik: pasim facen lájkolt egy csajt...tipikus 16 éves, csücsöritős, nullruhás, seggkitolós csajszit...megnéztem egy sima, gyors lekapták fotón...hát....ég és föld...sehogy nem néz ki:D...jót derültem rajta:D...király érzés volt, hogy nem kell csücsöritenem, hogy lájkoljanak és kapjam nap mint nap a bókokat..igaz nem a pasimtól...de az más téma:D
22L
13/14 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem. Én abba a korosztályba tartozok, ahol ez a leggyakoribb, de mégis csak egy sima egyszerű kép van fent rólam és így is tetszett az embereknek. Amúgy nekem a gülü szem+ránc a kedvencem:D, sokszor alig bírom megállni, hogy ne írjak oda vmi kacifántosat, de hát akkor ugye 20 ember nekem támadna, hogy mertem rosszat mondani ezekre a szépségekre:D
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem attól,hogy sokan jónak tartják,még nem kötelező kedvelni.És,ha van jó,akkor van rossz vlemény is,mert ez így kerek.
2011. máj. 15. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!