Kedves Fidesz szavazók! Mikor fog kinyílni a szemetek?
Nem zavar titeket,hogy Orbán újabb hiteleket vesz fel?
Nem volt elég,hogy emlékeim szerint az utolsó követ is eladta,vagy elakarta 98 és 2002 között?
Nem zavar,hogy éveken át azt hangoztatta,hogy csökkenteni kell a jövedéki adót,mert magas a benzin?-Közben pedig soha nem volt ilyen drága..
Nem zavar,hogy lejáratja az országot,és inkább mindig az ellenzékre mutogat,mikor neki van 2/3-os többsége?-8 éven keresztül mindig másra mutogat,most megkapja a lehetőséget,és az ellenzéket szidja.
Nem zavar,hogy mindig a cigányokat védik?
Nem zavar,hogy már a hivatalos személyek is tüntetnek?
Ma fél tíz körül nyílt ki, de holnap hétfő, úgyhogy fél nyolckor. :(
A tiéd mikor?
Nem,mindezek nem zavarnak.
Egyrészt mert a fele nem igaz (csak úgy látszik rövid a memóriád) a másik felével pedig egyetértek, bár csúsztatva fogalmaztál.
Én a jobboldali értékrenddel tudok a leginkább azonosulni, ezért jobboldali pártra szavazok. Ilyenből egy van jelenleg Magyarországon: a Fidesz.
Én is többet vártam tőlük ez alatt az egy év alatt, nem vitás. Ez a nyomulós stílusuk sem tetszett soha. De akkor is inkább a Fidesz, mint Fletó meg Lendvai elvtársnő bukott szocijai (akik az elmúlt nyolc év folyamán a csőd szélére juttatták Magyarországot), vagy a leginkább szélsőbaloldalinak tekinthető Jobbik, vagy a bohóc "ők sem tudják, mit akarnak" LMP.
Tényleg, a válaszokból levonva: soha.
Aki csak olyan elven képes választani, hogy nah akkor válasszuk a kisebbik rosszat, az inkább el se menjen szavazni. Meg hogy bezzeg az MSZP 8 éve blablabla... és attól még a Fidesznek mocskos tolvaj bandának kell lennie? Attól még szabad nekik is lopni, csalni, hazudozni? Ha egyszer az MSZP átvágott, akkor most hagyjátok, hogy a Fidesz is átvág (bár már átvágott). Áhh, szerintem mégegy ilyen vak nép nincs a Földön. Még az észak-afrikaiaknak is van annyi eszük, hogy fellázadnak, ha rossz világ van. Itt meg csak tűr és tűr mindenki, ha kell, csendben hal éhen , akár a nép fele.De azért sem mond le egyik sem szeretett vezére imádatáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!