Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kedves Fidesz szavazók! Mikor...

Kedves Fidesz szavazók! Mikor fog kinyílni a szemetek?

Figyelt kérdés

Nem zavar titeket,hogy Orbán újabb hiteleket vesz fel?

Nem volt elég,hogy emlékeim szerint az utolsó követ is eladta,vagy elakarta 98 és 2002 között?

Nem zavar,hogy éveken át azt hangoztatta,hogy csökkenteni kell a jövedéki adót,mert magas a benzin?-Közben pedig soha nem volt ilyen drága..

Nem zavar,hogy lejáratja az országot,és inkább mindig az ellenzékre mutogat,mikor neki van 2/3-os többsége?-8 éven keresztül mindig másra mutogat,most megkapja a lehetőséget,és az ellenzéket szidja.

Nem zavar,hogy mindig a cigányokat védik?

Nem zavar,hogy már a hivatalos személyek is tüntetnek?

2011. máj. 15. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

Ma fél tíz körül nyílt ki, de holnap hétfő, úgyhogy fél nyolckor. :(

A tiéd mikor?

2011. máj. 15. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
mert az mszp jobb volt ugye?
2011. máj. 15. 12:25
 3/15 A kérdező kommentje:
És attól,hogy az mszp rosszabb,a Fidesznek is rossznak kell lenni?
2011. máj. 15. 12:27
 4/15 anonim válasza:
46%
MSZP párti vagy talán? Akkor nem zavar, hogy az "uralmuk" alatt az ország adósságai sokszorosára nőttek? Hogy egyes magas pozíciós barmok hatalmas végkielégítéseket kaptak? Hogy eladtak mindent? Nem zavar az, hogy csalással és hazugsággal jutottak be? Nem zavar, hogy megvontak egy csomó mindent az átlagos emberektől? Nem zavar, hogy mennyi pénzt tettek zsebre? Hm? Nem láttad véletlenül az ellenük való tüntetéseket? Talán nem véletlenül voltak... de csak talán... nem várom el, hogy megértsd az olyanok helyzetét, akiknek nem kedvez a családi pótlék megvonása, a kedvezmények megvonása, akiknek szúrja a szemét, hogy kicsalják a pénzüket hogy a vezető idiótáknak legyen miből élniük, sőt, akár pénzt is zabálhatnának! A cigányvédelem nekem se tetszik, de kérlek szépen, SEMMI SEM LEHET TÖKÉLETES, A POLITIKA AZ POLITIKA! ÉS A FIDESZ MÉG MINDIG SOKKAL JOBB HELYZETBE HOZHATJA AZ ORSZÁGOT, MINT MESEHÁZI ÉS A HAVERJAI, ÉS MÉG JÓ NÉHÁNY AGYAMENT, MAGÁT POLITIKUSNAK NEVEZŐ CSALÓ!
2011. máj. 15. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
36%
Elhiheted, hogy szarból senki, még a jobbik se tud várat építeni. Nem tudom mikor unjátok már meg a kormánypárt fikázását.
2011. máj. 15. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Mint az a válaszokból is kitűnik ezeknek soha.
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem,mindezek nem zavarnak.

Egyrészt mert a fele nem igaz (csak úgy látszik rövid a memóriád) a másik felével pedig egyetértek, bár csúsztatva fogalmaztál.

8/15 anonim ***** válasza:
54%

Én a jobboldali értékrenddel tudok a leginkább azonosulni, ezért jobboldali pártra szavazok. Ilyenből egy van jelenleg Magyarországon: a Fidesz.

Én is többet vártam tőlük ez alatt az egy év alatt, nem vitás. Ez a nyomulós stílusuk sem tetszett soha. De akkor is inkább a Fidesz, mint Fletó meg Lendvai elvtársnő bukott szocijai (akik az elmúlt nyolc év folyamán a csőd szélére juttatták Magyarországot), vagy a leginkább szélsőbaloldalinak tekinthető Jobbik, vagy a bohóc "ők sem tudják, mit akarnak" LMP.

2011. máj. 15. 12:38
 9/15 anonim ***** válasza:
9%

Tényleg, a válaszokból levonva: soha.

Aki csak olyan elven képes választani, hogy nah akkor válasszuk a kisebbik rosszat, az inkább el se menjen szavazni. Meg hogy bezzeg az MSZP 8 éve blablabla... és attól még a Fidesznek mocskos tolvaj bandának kell lennie? Attól még szabad nekik is lopni, csalni, hazudozni? Ha egyszer az MSZP átvágott, akkor most hagyjátok, hogy a Fidesz is átvág (bár már átvágott). Áhh, szerintem mégegy ilyen vak nép nincs a Földön. Még az észak-afrikaiaknak is van annyi eszük, hogy fellázadnak, ha rossz világ van. Itt meg csak tűr és tűr mindenki, ha kell, csendben hal éhen , akár a nép fele.De azért sem mond le egyik sem szeretett vezére imádatáról.

2011. máj. 15. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
9%
És igen, jobbikos vagyok. Aztán jöhet az anyázás.
2011. máj. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!