Miért ilyen szemetek az emberek?
AZ helyzet, hogy végre a páromnak sikerült elhelyezkednie egy munkahelyem, ami történetesen az én munkahelyem is. De teljesen más területen, nem is találkozunk. Nem mi vagyunk az egyetlenek az intézményben, rendszerben. sőt! A régi rendszerben is nem egy példa volt rá, hogy a család a cégnél dolgozott, és dolgozik ma is. Nem él vele egyik sem vissza.
Csak hát az én párom még csak pár napja dolgozik, de máris kikezdték, meg susmorognak róla. A legfőbben lehet talán azok, akiknél szintén mindkét fél ott dolgozik.
Úgy voltam eddig vele, hogy hát majd lecsitul, illetve, hogy a párom úgy sem veszi fel annyira, mint én. De úgy látom ő sem nagyon bírja. Igaz még csak pár nap, de máris. Amúgy nem csak őt vették fel, hanem még egy emberkét. Hasonló munkakörbe, de máshol az cégen belül. Már azt is kikezdték. Nagyon gonosz emberek vannak. Tudom, hogy amíg ilyen kevés munkahely van, addig ez is lesz, na de hogy pont olyanok beszélnek, akik ugyanúgy vannak mint mi mostmár? Néha úgy érzem ott kéne, hogy hagyja. De egy év után végre sikerült neki. Meg nagyon nagy szükségünk van erre a kis fizetésre.
Hogyan lehetne ezeket az embereket leszerelni? Miért van bennük ennyi gonoszság?
Ráadásul talán az az emberke is csinálja a háta mögött, akinek én dolgoztam, dolgozom néha, tettem neki egy csomó mindent.
Én már úgy bele vagyok fáradva ezekbe az emberi gonosz dolgokba. Ha sok pénzem lenne, vennék egy tanyát és kiköltöznék és embert se akarnék látni legszívesebben. Tényleg nincs az embernél nagyobb állat. Tisztelet a kivételnek.
Annyira fáj ez a dolog most nekem. Hogyan tudnám ezt feldolgozni? Megoldani? Háttérbe szorítani?
Kérlek, valaki mondjon valami tanácsot, tapasztalatot, valamit.
Megszoksz vagy megszöksz...
Én külföldön szlovákokkal dolgoztam együtt jobban kerestek mint én órára lebontva, majdnem 8 euróval, még is rólam beszéltek.
Megszoktam. Egy idő után már fel se tűnt. De az első évben engem is zavart.
2. év után meg már csak röhögni bírtam rajta.
Csak azt tudom javasolni,hogy ne foglalkozz vele.Amíg azt látják,hogy bánt addig fogják csinálni.Ha azt látják,hogy nem érdekel előbb-utóbb leállnak.
Sajnos ilyenek az emberek(de szerencsére nem mindegyik.)
Én is legszívesebben elmennék egy tanyára vagy bárhova ahol nyugalom van. :)
Kitartás.
Rá kell jönni, hogy mi a valódi okuk. Ez már rajtad áll, hogy egy ismerőst kérdezel meg (ha tudsz), vagy odaállítasz valamelyik susmorgó elé, hogy mi a bajuk van, többféle kiderítés is lehetséges.
Az ilyen kirekesztő emberek primitívségükből adódóan nehezen kezelhetők, de nekik is van agyuk, lehet velük beszélni, de csak diplomatikusan.
Van bármi, amiért kinézhetik a párodat? Valami különösebb fogópont rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!