Miért ilyen szemetek és buták az emberek?
Azt látom manapság Magyarországon, hogy minden párkapcsolat felbomlik, egyik sem tart tovább pár hónapnál vagy esetleg évnél (de ez ritka) és nekem ez így nagyon nem tetszik. Unokatestvérem 23 éves és már 7 éve együtt vannak a barátnőjével. A családomnak nagyon nem tetszik a lány, mert igazi nagydarab alkat és mellette még nagyon energikus és nagy hangja van, amikor megszólal, akkor szinte mindig kiabál, ezzel szemben unokatestvérem kis csendes mimózatípus, akinek mindenhez bátorítás kell. Ha nem lenne együtt Nórival, akkor egész biztos vagyok benne, hogy még soha egyetlen egy lány sem lett volna az életében, ugyanis a bátyja 28 éves és még nem volt párkapcsolata, ő pedig eléggé hasonlít rá.
Tehát itt van ez a lány, aki ha nem létezne, unokatesómnak nem lenne nője, ráadásul már 7 évet elvoltak egymás mellett, ami a mai fiatalság körében nagyon nagy szó, jól érzik magukat együtt, a családom mégis beteges módon próbálja aláásni az egész párkapcsolatukat, de annyira, hogy amikor a legutóbbi karácsonyi összejövetelen megint feljött a téma, akkor nálam végleg betelt a pohár és elkezdtem magamból kikelve ordítozni, hogy mégis mit képzelnek magukról és hogyan gondolják ezt az egészet. Szépen felsoroltam azokat az érveket, amiket fentebb leírtam, de már rendesen szakadt rólam a víz, annyira ideges voltam és amikor elhallgattam, akkor mindenki csak lesett maga elé és nem tudtak mit mondani az egészre, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ugyanazt gondolják, mint eddig.
A kérdés, hogy mi bajuk van ezeknek? 50-70 éves öreg faszik és öregasszonyok nem látják, hogy mi folyik mostanában, és hogy unokatestvérem nője mekkora nagy kincs a mai lányok között? Vagy őket nem zavarja, hogy a fiatalok ennyire züllöttek, folyton elárulják és megcsalják a párjukat mindenféle bűntudat és lelkiismeretfurdalás nélkül? Mi bajuk van azzal, hogy ők egymásra találtak és közös jövőt terveznek?
Te egy csodálatos ember vagy, le a kalappal! Egy időre egész biztosan visszállítottad a hitemet az emberiségben. Az unokatestvéredet (a legnagyobb jóindulattal) irigylem, amiért ilyen szerető és megértő családtagot kapott kárpótlásul a többi rokon mellé. Maradj ilyen, kérlek. Ennyi rosszindulat és tudatlanság (tudni nem akarás) közepette szükség van a hozzád hasonló jó emberekre! A kommenteket is kellemes érzésekkel olvastam. Igazán nincs ötletem, mit írhatnék még, de a szeretetem és a tiszteletem a tiéd (rím).
Egy 17 éves "maifiatal" lány, aki örül, hogy idetalált (rím!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!