Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Hogy lehetnek ennyire szemetek?

Figyelt kérdés

Tavaly disco hajóra el akartam menni(14 éves voltam akkor).mondván 'túl kicsi vagy nem mehetsz el,majd jövőre' nem mehettem el.ma barátnőm mondta hogy menjünk.szólók anyáéknak,ERRE NEM ENGEDNEK EL,MERT 'TÚL VESZÉLYES' AMIKOR A BARÁTNŐM SZÜLEI VIGYÁZTAK VOLNA RÁNK.

mi a francot féltenek ennyire?

nem értik,hogy mennyire el szerettem volna menni..fuhh,itt sírtam fél órát.

15/L

2013. júl. 13. 20:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az élet!
2013. júl. 13. 20:13
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Te szegény! Őszintén sajnállak, olyan szüleid vannak akik nem tesznek a fejedre, hanem féltenek, és törődnek veled! Rémes lehet.....
2013. júl. 13. 20:14
 3/34 anonim ***** válasza:
98%
Hát én sem engednélek 15 évesen már ne haragudj!!!!
2013. júl. 13. 20:14
 4/34 A kérdező kommentje:
na..megjöttek a szülők -.-
2013. júl. 13. 20:15
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
en 13 evesen voltam olyan mint te most. enis 15 vagyok csak en megbeszelem a szuleimmel a dolgot,szabalyokat be kell tartanom es ha nem engednek akkor EZ VAN megyek maskor :)
2013. júl. 13. 20:16
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

inkabb nezz egy filmet:

[link]

nem szemetek :-) ....ilyenek a szulok ...

ps. : en se engedtelek volna el...pedig nem vagyok szulo :-))

2013. júl. 13. 20:17
 7/34 anonim ***** válasza:
98%

Szegény te. Tipikus hisztis p.csa vagy már bocs... Nem engednek el,erre gondolom te elkezdtél hisztizni,bőgni, becsaptad az ajtót és a fejükhöz vágtad,hogy hogy útálhatnak ennyire.

Lehet,hogyha elmondtad volna higgadtan,hogy neked ez fontos, és tavaly aztmondták,hogy idén mehetsz és hogy felügyelet alatt lettetek volna,valamint,hogy nem seggrészegen szándékozol hazajönni és nem fogsz összefeküdni a budiban egy pasival többre mentél volna

2013. júl. 13. 20:18
 8/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..de nem segítettek://
2013. júl. 13. 20:18
 9/34 A kérdező kommentje:
#7es elmondtam szinte ugyanezeket higgadtan,amikor határozottan egy SEMMIKÉPPEN SEMmel feleltek ;)
2013. júl. 13. 20:19
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Te még ártatlan tinivilágban élsz, sok dologról nem tudsz, ami történhet veled, viszont a szüleid már hallottak egyet-mást. Nem szemetek, csak féltenek.
2013. júl. 13. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!