Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám lenéz mert nő vagy....

Apukám lenéz mert nő vagy. Elegem van már ebből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pl mondjuk többen beszélgetnek valamiről és én is beleszólok akkor képes azt mondani, hogy ne szóljak bele mert én csak egy nő vagyok.

Meg olyanokat mond, hogy ne szóljak bele mert ez férfiaknak való. Vagy pedig minek magyarázza el mert ezt egy nő úgyse értené meg.

Meg nemrég azt a kijelentést tette, hogy a nők bolondan születnek. De olyat is mondod már, hogy az asszony nem ember. Meg az ész nem számít női erénynek. Szóval ilyenek...

Van egy bátyám, ő meg az Isten. Neki mindent elmagyaráz, őt mindenre megtanítja. Hurcolássza magával tárgyalásokra. Ő fogja átvenni a családi céget. Kocsit, házat kapott. Én meg semmit mert nő vagyok.

Olyan rosszul esik ez. Már nagyon elegem van ebből:(

Mit tegyek?

2013. júl. 11. 19:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem elrontottad. Nem azt kellett volna mondanod "hogy úgy érzem, hogy én ehhez túl buta vagyok. Félek, hogy elrontom." hanem valami olyat hogy "én csak egy buta nő vagyok, nem tudom megcsinálni" és ilyen nagyon ironikus/gúnyos hangon kellett volna.

Amúgy minél hamarabb szerezz munkát, ha kell suli mellett és költözz el szerintem. Én apám ilyen lenne valószínűleg még köszönésre se méltatnám.

2013. aug. 1. 20:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Anyud jól tudott választani -.- ennél bunkobb egy embert...

pff mégis mit képzel magáról hogy így lenézi a nőket? -.- cööh..szerintem mond meg neki a magadét , számoj be arról hogy milyen "példamutató jó"apa és költözz a bátyádhoz egy időre :) Szerintem nem lennél a terhére :) Én a lánytesommal és az élettársával élek :)

2013. aug. 3. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!