Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért nem akarja...

Apukám miért nem akarja megmondani nekem, hogy mennyi pénzt ér a cége?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból érdekelne, de nem mondja meg:( Azt mondja nekem azt nem kell tudnom:(

De annál inkább kíváncsi vagyok minél inkább nem mondja meg:)

Miért olyan nagy titok ez?

Nem olyan hűűűű de hatalmas rt vagy valami. Olyan közepesnek számító cég lehet.

2013. júl. 7. 20:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%

Hány éves vagy?

Nem gondolod, hogy azért mert tényleg nem rád tartozik.

Ne akarj ilyen ügyekbe bele menni.

2013. júl. 7. 20:07
 2/26 anonim ***** válasza:
39%
Miért olyan fontos ez neked?Biztos van oka rá,hogy nem mondja meg.Hány éves vagy?Nyilván ez is közrejátszik abban,hogy nem teszi a tudatodra.
2013. júl. 7. 20:07
 3/26 anonim ***** válasza:
56%
Mert tudja nagyon jól, hogy akkor mindenkinek kicsacsognád....amúgy meg semmi közöd hozzá
2013. júl. 7. 20:09
 4/26 anonim ***** válasza:
64%
hasonlo cipoben jarunk, nekem sem koti az orromra a penzugyeit, a ceggel kapcsolatos dolgokat, es ez teljesen normalis. ne erdekeljen, ameg nincs baj.;)
2013. júl. 7. 20:10
 5/26 A kérdező kommentje:

14 vagyok.

Elmondom honnan jött az ötlet, hogy érdekel.

Múltkor vásárolni voltunk apuval a Tescoban és találkozunk egy bácsival aki apának az ismerőse és akkor beszélgettek. És mondta a bácsi, hogy eladná a cégét mert már nincs sok energiája foglalkozni vele. És azt is mondta, hogy mennyiért adná el. Aztán meg megkérdeztem aput, hogy az övé mennyit ér, de nem mondta meg:( Meg azóta sem mondja meg és egyre kíváncsibb vagyok:(

2013. júl. 7. 20:11
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
14 éves gyereknek én sem mondanám el,pláne,hogy látom milyen reakciót vált ki belőled az,hogy nem mondja el.Foglalkozz a saját dolgaiddal,ha nagyobb és komolyabb leszel,meg fogja mondani.
2013. júl. 7. 20:14
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, talán azért, mert értelmetlen kérdés. Egy cégnek van egy úgynevezett "könyv szerinti értéke" ami a könyvelés által nyilvántartott dolog, csak éppen semmi köze egy cég valódi értékéhez - és többnyire a cégvezető is csak akkor tudja, ha rákérdez a könyvelőjénél.

Egy cég valódi értékét csak úgy lehet megtudni, ha az ember eladja, akkor mennyit fizet érte egy vevő. Ugyanis valójában pont annyit ér. Tudod, ez pont úgy van, hogy mondhatom én a házamra is, hogy 60 milliót ér, ha egyszer el akarom adni, és vevőt csak 20 millióért találok érte, akkor valójában annyi az értéke.

2013. júl. 7. 20:20
 8/26 anonim ***** válasza:
32%
Annyit ér amekkora épp a forgalma, amilyen a jellenlegi gazdasági helyzet túl nagy profitja nem lehet apádnak.
2013. júl. 7. 21:07
 9/26 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sem mondták meg pontosan soha a szüleim, hogy mennyit keresnek, szerintem azért, hogy ne mondjam senkinek el.
2013. júl. 7. 21:40
 10/26 anonim ***** válasza:
18%

"Annyit ér amekkora épp a forgalma"

Te sem közgazdasági suliba jártál, ugye?:) Ekkora baromságot!:)

"jellenlegi gazdasági helyzet túl nagy profitja nem lehet apádnak"

Látnok vagy, vagy mi?:)

2013. júl. 8. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!