Miért van az hogy az iskolatársaim közül akárkitől kérdezem senki nem akarja megmondani mi a bajuk velem?
Figyelt kérdés
Kiközösítenek eléggé, legtöbben nem is köszönnek nekem, de hogyan tudhatnám meg mi a bajuk velem? Mert ha megkérdezem mindig csak a hazudozás jön, hogy "én nem tudom" meg hogy "nekem nincs bajom veled" meg ilyenek, és ezek biztos hazugságok mert látszik rajtuk. Miért fájna az embereknek igazat mondani?2012. nov. 30. 20:27
1/2 anonim válasza:
szerintem ne vegyél róluk tudomást, ne kérdezgesd őket, nézd őket levegőnek, hidd el, őket jobban fogja zavarni, hogy túllépsz rajtuk
2/2 anonim válasza:
Miért akarsz beilleszkedni olyanok közé, akik így viselkednek? Ha te is figyelmen kívül hagyod őket, akkor nem kiközösített leszel, hanem kívülálló. És az jóval művészibb és értelmesebb, mintsem a birkák közé való besorolás.
Vedd tudomásul, hogy nálad rossz a leosztás, a te iskolatársaid épp nem értelmesek. Lépj tovább, szerezz máshonnan barátokat.
Bár én nem akarom az életedet más irányba terelni, de nem hinném, hogy egy embernek ilyen barátokra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!