Ha találnál egy valódi Halállistát, és bárki akinek beleírod a nevét azonnal szívrohamban halna meg úgy hogy soha senki nem jön rá hogy te voltál, használnád?
gondolok itt olyanra is, hogy személyes tapasztalatod lenne egy rablóval. pl összekuporgattál hosszú évek alatt annyi pénzt hogy vegyél egy valamilyen autót amivel be tudsz járni dolgozni, nem csúcsmodell de neked a legnagyobb értéked, és valaki ellopja és eladja alkatrésznek. nem akarnád megbüntetni?
vagy: betörnek hozzátok és leszúrják egy családtagod. függetlenül attól hogy meghal, vagy csak tartós sérülése lesz, nem akarnád kinyírni az illetőt?
de történhet ez akár az ismeretségi körödben, vagy akárhol, ahol felháborít téged.
aki szerint a szívroham megváltás lenne az gondolkozzon el mit érez egy hosszú sprint után,vígy egy magas meredek emelkedőn gyorsan felmászva.
Szerintem akik elkövették a gyilkosságot a 11 éves fiú ellen+ aki felbujtotta őket azok igenis megérdemelnének egy ilyenhalált
Elgondolkoztam, és az lenne. Meddig tart egy szívroham? Nekem van róla tapasztalatom, végig néztem már egy ilyen halált. Nem kívánom senkinek, de egy kegyetlen gyilkosnak ez gyors halál, és túl kegyes. Nincs egyensúlyban azzal, amit ő az áldozatának okozott, tegyen bármit is.
Mellesleg nagyon rossz a példád.
Én természetesen nem tennék ilyet.
A legtöbb bűn megbocsájtható, de az olyan megbocsájthatatlan bűn esetében sem tennék ilyesmit, mint a gyilkolás.
Minden embernek joga van élni ugyanis, és ha pedig leszúrná egy ismerősöm, és én ezért megölném, akkor éppen ugyanolyan bűnös lennék mint ő, mert emberi életet oltanék ki. Az mindegy hogy bosszúból, mellesleg a bosszú nem megoldás, a bosszú rossz.
Inkább szenvedjen, az neki is jobban fáj és azért mégsem ölés. De persze ez csak az én véleményem.
Üdv:KDzs-2-0-0-0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!