Ha találnál egy valódi Halállistát, és bárki akinek beleírod a nevét azonnal szívrohamban halna meg úgy hogy soha senki nem jön rá hogy te voltál, használnád?
Figyelt kérdés
Elvi szinten érdekel, mit tennének az emberek. (nem vagyok olyan nagy death note rajongó, de maga a téma érdekes.) kipróbálnád? bosszúhoz, vagy máshoz használnád? megtisztítanád a világot a bűnözőktől?2012. nov. 3. 17:45
11/17 anonim válasza:
Elgondolkodnék, de más élete felett dönteni vagy elvenni nincs az embernek joga, akár gyilkos vagy rabló az illető. Arról nem is beszélve, milyen büntetés vár a használóra. A kedvenc animém, de szerintem itt L-nek van igaza. Lehet velem vitatkozni.
12/17 anonim válasza:
Ki nyírnám vele a cigányokat. Természetesen a mocskos, verekedős, gyilkolászós, fenyegetőzős fajtát. Vagyis a cigányok többségét. Nem érdekel hogy mindenki lecsesz miatta, de túl sok baj van velük, s félek tőlük amióta az eszemet tudom. S ha lenne ilyen "Halálisten szem" akkor feláldoznám a hátra levő életem felét s úgy könnyebb lenne megölni őket.
15/17 anonim válasza:
Biztos, hogy használnám. Ahogy a 12-es is írta én is a cigányokat írtanám legalábbis először. A mocskos cigány fajtájának semmi keresnivalója ezen a Földön (kinek nem inge... Mert ugye köztük is vannak jó ember, de ez jó ha a 2% -ot eléri...)
16/17 anonim válasza:
Autogramot kérnék rá justin biebertől.
17/17 anonim válasza:
Én... Mint T.H megtisztitanám vele a világot!!
Egy bűnözősem lenne a földön.. De a fele életem nem áldoznám ilyennek.. Az tudatlanság.. Csakis a híres bűnözőket ölném meg vele.. És rájönének hogy létezik az úgy nevezett "Kira". Utána az összes bünözőt..!! Senki se tudná ki Kira valójában.. Főleg rám nem gondolnának.. Nincs is olyan ember mint L.. De.. Azt szertném ha létezne a Halál lista.. De sajnos nincs ilyen.. Ti! Emberek..!! Gondolkodtatok már azon.. Hogy tehetitek magatok olyan hiressé mint Kira?? Hogy ölni az embereket valahogy.. De nem természet felettu módon.. De mégsem érinted meg az àldozatot. Ez a dolog lehetetlen. De ha létezne ez az egész "Death note" S anime világa.. Akkor én kira oldalán álnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!