Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért nem akarja...

Apukám miért nem akarja megmondani nekem, hogy mennyi pénzt ér a cége?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból érdekelne, de nem mondja meg:( Azt mondja nekem azt nem kell tudnom:(

De annál inkább kíváncsi vagyok minél inkább nem mondja meg:)

Miért olyan nagy titok ez?

Nem olyan hűűűű de hatalmas rt vagy valami. Olyan közepesnek számító cég lehet.

2013. júl. 7. 20:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Én sem mondanám meg. Nincs hozzá semmi közöd. A cég apádé. a cég értéke is apád dolga. Max még anyádra tartozik, másra nem. Kivéve, ha van társtulaj.
2013. júl. 8. 08:57
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

1 vagyok

14 évesen tényleg semmi közöd sincs hozzá. Elég gyerek vagy hozzá.

2013. júl. 8. 11:51
 13/26 anonim ***** válasza:
59%

Mert egy 14 évesre nem tartoznak ilyen dolgok - valószínűleg unnád is - és mert nem azért van, hogy hencegj vele. Különben sem te gürizel vele, hanem apád.

Testvéremnek is van cége, és nyugodtan elhiheted, hogy nem rózsaszín mese a cégvezetés. A legkisebb dologért is büntetőjogi felelősséggel tartozik, mint tulaj, és adóbevallási időszakban kész őrület, mennyi papírmunkát kell elvégezni, és amúgy dokumentumot határidőre leadni.

2013. júl. 8. 21:50
 14/26 anonim ***** válasza:
15%

tegnap 08:33

Már bocs de te méghis mit gondolsz ha nincs bevétel menyit ér a cég, mit ér a több milkos kamion ha a börtön bütetés fenyeget lópikulát....

2013. júl. 9. 00:33
 15/26 A kérdező kommentje:

Jujj utolsó milyen butaságokat mondasz:)

Úgynézki vannak akik egy 14 évesnél is gyerekesebbek az ilyen dolgokhoz:D

2013. júl. 11. 10:29
 16/26 anonim ***** válasza:
31%
14 évesnek én sem mondanám meg. Nem ismeri, hogy minek mennyi az értéke, csak azt látná, hogy az hű de nagy pénz, nincs szükség arra, hogy az iskolában elfecsegje valakinek.
2013. júl. 11. 10:35
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha a gyerek nincs tisztában a család anyagi helyzetével, és nyafog, hogy ezt-azt vegyenek neki, a szülő ne csodálkozzon...Azért nagyjából el kéne mondani. Konkrétumok nélkül akár, körülírni, forgalom nagyságát, mekkora területet fed le, ilyeneket.

Szép, hogy a gyerekben ennyire nem bíznak, hogy majd elmondja valakinek. Ha komolyan foglalkoznak a gyerekkel, rendesen nevelik, nem fog hencegni,

2013. júl. 11. 11:06
 18/26 anonim ***** válasza:
17: Azt meg lehet mondani, hogy a család mennyivel gazdálkodik egy hónapban, mekkora kiadásaik vannak, de egy cég értéke üzleti titok, nem az esti vacsoraasztalnál a fecsegés tárgya. Főleg nem egy gyerekkel, ez az információ ebben a korban nem létszükséglet...
2013. júl. 11. 11:26
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

Látod, az apának is így kéne elmagyaráznia a fiának.

A válaszolók hozzáállása, miszerint a gyereknek semmi köze hozzá, rossz. Valamennyi köze van hozzá. Nem azzal kéne elintézni, hogy "semmi közöd hozzá", "nem kell tudnod". Illene elmagyarázni, hogy miért nem mond(hat)ja meg. Én se értek hozzá, de ezt a magyarázatot így elfogadom, de a "semmi közöd hozzá" jellegű magyarázatot nem.

2013. júl. 11. 14:34
 20/26 A kérdező kommentje:

Kideritettem pár dolgot:)

Megtudtam hogy mennyi és milyen gépei vannak. ilyen építős és útépítős gépek meg szállítók.

Megtudtam azt is hogy milyen meg mekkora telephelyei vannak. Meg azt is, hogy tavaly meg tavaly előtt mennyi volt a bevétele.

Ezekből meglehet valahogy tudni, hogy kb mennyit ér a cég?:)

2013. júl. 12. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!