Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám lenéz mert nő vagy....

Apukám lenéz mert nő vagy. Elegem van már ebből, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pl mondjuk többen beszélgetnek valamiről és én is beleszólok akkor képes azt mondani, hogy ne szóljak bele mert én csak egy nő vagyok.

Meg olyanokat mond, hogy ne szóljak bele mert ez férfiaknak való. Vagy pedig minek magyarázza el mert ezt egy nő úgyse értené meg.

Meg nemrég azt a kijelentést tette, hogy a nők bolondan születnek. De olyat is mondod már, hogy az asszony nem ember. Meg az ész nem számít női erénynek. Szóval ilyenek...

Van egy bátyám, ő meg az Isten. Neki mindent elmagyaráz, őt mindenre megtanítja. Hurcolássza magával tárgyalásokra. Ő fogja átvenni a családi céget. Kocsit, házat kapott. Én meg semmit mert nő vagyok.

Olyan rosszul esik ez. Már nagyon elegem van ebből:(

Mit tegyek?

2013. júl. 11. 19:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam azt amit itt mondott valaki, hogyha megkér valamire akkor azt mondom neki, hogy ahhoz én túl hülye vagyok.

Hát nem jött be:(

Ma mondta, hogy menjek el egy céghez és ott keressek fel egy embert aki adni fogom nekem pénzt és papírokat és ezeket hozzam haza.

Erre mondom neki, hogy úgy érzem, hogy én ehhez túl buta vagyok. Félek, hogy elrontom.

Erre azt mondja: "De ennyire hülye? Áááá a francba miért nem még egy fiam született?! Veled is csak eggyel többen vagyunk!"

Aztán elment ő.

2013. júl. 31. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Hát nagyon sajnálom, hogy ilyen egy apád van. Sajnos tényleg nem te vagy az egyetlen, akinek egy Neander-völgyi, vadászó, gyűjtögető ősembert kell eltűrnie a családjában.

Csak annyit tehetsz, hogy (bár nem tudom hány éves vagy) önerődből minél több sikert el érsz. Nem kell, hogy neked is céged legyen vagy ilyesmi, elég lépésenként haladni és éreztetni vele, hogy egy elmaradott előember, te pedig egyre inkább sikeresebb leszel.

Aztán pedig költözz tőle olyan messzire, amennyire csak tudsz és természetesen (akármennyire is nem lesz hozzá szíved) mindenféle segély kérést tagadj meg tőle.

Az ilyen férfiak sajna évszázadokkal vissza vannak maradva, és csak annyit tehetsz ellenük, hogy jó magasról leszarod őket és távol maradsz tőlük. Tényleg nem érdemes vele foglalkozni, hisz hiába hogy gazdag vagy ki tudja milyen cége van, akkor sem több egy magát markolászó ősembernél.

2013. júl. 31. 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Remélem azért ilyen kijelentések után a drága apukád főz, mos, takarít maga után, és a bátyád tartja melegen éjszakánként...

Nagyon sajnálom kérdező, de az ilyen embert tényleg agyon kéne lőni.

2013. júl. 31. 15:12
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
És anyud ilyenkor mégis hol van? Ő is tűri ezt a gusztustalan viselkedést? Gratula neki, tényleg!
2013. júl. 31. 15:55
 15/22 A kérdező kommentje:

Anyával sokkal normálisabban viselkedik. Jó persze neki is tesz néha megjegyzéseket, de azért nem olyan sokat meg sokszor mint nekem.

Meg anya is kicsit maradi. Neki is olyan felfogása van, hogy a nönek a konyhában a helye. Szóval értitek:( Sőt inkább apa pártját fogja.

Anya nem véd ki sose mikor apa szekál:( Szóval tiszta bolond családom van:(

Kivéve bátyámat. Ő normális. Csak az a baj, hogy kapott egy házat és nemrég elköltözött oda. Azóta meg nagyon keveset találkozunk. Régen olyan jó volt mikor itthon lakott. Ő megértett meg vele megtudtam mindent beszélni. Meg csomószor kivédett apánál is. Bár benne is vannak ilyen felsőbbrendűségi hajlamok, de azért azok nagyon enyhék.

Egy pár napja már azon gondolkozok, hogy megkérem bátyámat, hogy hagy költözzek hozzá. Nem tudom mit szólna hozzá. Nem akarok már itthon lakni:(

2013. júl. 31. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
annyira utalom az ilyen primitiv felfogasu nagy ferfi allatokat..mintha ok lennenek a nagy istenek kozen meg ramarek fogadni hogy egy teat nem tudna megfozni maganak...-.- sajnalom kerdezo hogy ilyen felfogasu az apud..legyel vele ilyen mint irtak elottem hogy ne csinald meg amit ker hisz te ahhoz hulye vagy..:)) kit erdekel mit szol vagy ha megsertodik? ot se nagyon erdekli hogy megbant teged es semmibe vesz..
2013. júl. 31. 17:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd már meg tőle hogy azt a nőt is bolondnak tartja-e aki megszülte és felnevelte?
2013. júl. 31. 18:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Fog ő még haldokolni, aztán mondjad neki, h annyit nem ér, hogy a temetésére elmenj, hiszen csak egy agyatlan férfi.
2013. júl. 31. 19:34
 19/22 A kérdező kommentje:

"Kérdezd már meg tőle hogy azt a nőt is bolondnak tartja-e aki megszülte és felnevelte?"

Biztos...

Minden nőt bolondnak tart! Nincs kivétel!

2013. júl. 31. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

jaj, szegénykém, nagyon sajnálom. apukádnak nyilván önértékelési zavarai vannak, és úgy próbálja magát többnek érezni, ha valakit lenézhet, megtaposhat.

nem írtad, hogy hány éves vagy, de remélem, elég idős, hogy minél hamarabb elköltözz.

szerintem nincsenek praktikák, nem fogod tudni megváltoztatni a véleményét, de ne is akard. lépjél le, és csak a szükséges dolgokban kommunikálj vele, mert nagyon csúnyán bánik veled tényleg.

2013. júl. 31. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!