Megbolondult az apám két nappal a Balaton Sound előtt! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Megvette nekem a bérletet, van szállásom foglalva, erre a napokban kitalálta hogy mégsem mehetek el, mert hogy a jegyeim alapján nem érdemlem meg (és szerinte céltalan vagyok és lusta, de az évvégi átlagom amúgy 3,7)
A barátnőmmel mentünk volna, akit nagyon nem akarok cserbenhagyni, de apámat ez se izgatja. MIT TEGYEK???? 18/L.
2013. júl. 9. 11:48
41/46 anonim válasza:
#40, tudod, vannak szülők, szülői házak, ahova az ember nem hazamenni akar, hanem ahonnan mihamarabb elmenekülni. Erre tipikus oknak mondható az "amíg az én kenyeremet eszed..." c. szülői attitűd.
42/46 anonim válasza:
Én is azt mondom lopd el a jegyeidet! Megdolgoztál érte, több, mint a fele ki van fizetve! Vagy kérd vissza a pénzt! Amúgy mi sikerült eddig? Most van a Balaton Sound? Én még ezt se tudom. :)
43/46 anonim válasza:
elég érdekes lehet apud már nem azért, azért elég drága volt a jegy hogy csak úgy kidobja és ne engedjen el, főleg hogy vissza is fizetted már agy részét
44/46 anonim válasza:
Most volt Balaton Sound, ma van az utolsó nap, úgyhogy gondolom elengedték végül, mert nem ír :)
45/46 A kérdező kommentje:
Végül nem lettem elengedve és nem szóltunk egymáshoz miatta hetekig. Tavaly meg kitűnőre érettségiztem, összespóroltam a pénzt, kalap kabát, leléptem!
2015. nov. 9. 12:26
46/46 anonim válasza:
Kérdező, jól tetted, ha leléptél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!