Szerintetek helyes, hogy nem hagyom a 12 éves húgomnak, hogy nézze az Éjjel Nappal Budapestet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 20:52
2/60 anonim válasza:
Miért nem a szüleitek döntik el? Abban egyébként igazad van, sem 12 évesen, sem később nem kéne ilyesmit nézni.
3/60 anonim válasza:
Nem helyes, ha Te nézed akkor Ő is megteheti.
6/60 A kérdező kommentje:
Én nem nézem.
A szüleim eléggé engedékenyek vele, én próbálom a "jó úton terelni".
2013. máj. 24. 21:02
7/60 A kérdező kommentje:
tegnap megnéztem az első 5 percet belőle és utána döntöttem, hogy nem hagyom, hogy nézze.
2013. máj. 24. 21:03
8/60 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy valaki 12 éves vagy 16+ (bár nem tudom, hogy mennyi a kérdező....
Kérdező: jól teszed.
9/60 anonim válasza:
Nagyon helyes. Az első osztályos lányom több osztálytársnője is nézi azt a borzadályt, égnek áll a hajam. :O
10/60 anonim válasza:
Fúúj egy undorító műsor. Nem is tudom, hogy hagyhatják, hogy ilyenek menjenek a kora esti órákban. Minden van benne, ami pont nem kéne: pia,drog,szex, veszekedések
Ne is hagyd,hogy nézze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!