Szerintetek helyes, hogy nem hagyom a 12 éves húgomnak, hogy nézze az Éjjel Nappal Budapestet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 20:52
41/60 anonim válasza:
Ez a "műsor" úgy szar ahogy van, az összes hasonlóan magasröptű, az inteligenciát teljesen nélkülözö agyrémmel együtt.
Nemhogy egy 12 évesnek, hanem senkinek nem kellene ilyeneken "művelődni".
Ne engedd hogy nézze!
42/60 anonim válasza:
A kép magáért beszél :D! IQ nuku
44/60 Kozel22 válasza:
Szerintem megnézhetné, gondolom minden osztálytárs nézi, ő meg lemarad,de azért magyarázd el hogy ez egy iylen totál megrendezett baromság, egy rakat felszínes emberrel:)
45/60 anonim válasza:
ez a legjobb dolog, amit tehetsz vele, h nem hagyod nézni ezt a sorozatot... most lehet, hogy idegesíteni fogja, de idővel rájön, hogy neked van igazad....:)
46/60 A kérdező kommentje:
Szerencse, hogy egyáltalán nem idegesíti :)
2013. máj. 28. 17:37
47/60 anonim válasza:
Hogy helyes-e, azt nem tudom, de lehet, hogy hiteltelen. Ha te is csinálsz olyanokat, ami miatt el lehet ítélni, akkor kb. olyan, mintha a dohányzó szülő papolna a cigi káros hatásairól.
48/60 anonim válasza:
Jól teszed, hogy odafigyelsz a húgodra! Ilyen semmitmondó hülyeségekkel ne töltse az idejét, csak leépülne szellemileg.
49/60 A kérdező kommentje:
Próbálom a "jó úton terelni" több kevesebb sikerrel. Nem akarom, hogy olyan "idióta" legyen mint a korosztálya (tudom, ez nem csak ettől a sorozattól függ mielőtt valaki a fejemhez vágná..)..., hogy jól teszem e azt amit teszek, az csak később fog kiderülni.
2013. máj. 29. 14:08
50/60 anonim válasza:
jól teszed,nem való az egy 12 évesnek.Nem kell néznie egy olyan műsort ami a buliról,piáról,cigiről,szexről,megcsalásról,veszekedésről szól.Én se nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!