Szerintetek helyes, hogy nem hagyom a 12 éves húgomnak, hogy nézze az Éjjel Nappal Budapestet?
A VV olyan volt, hogy az első szériát megnéztük, utána a kutyát sem érdekelte tovább, kinőttünk belőle. Szóval mindenki megnézett évadot belőle. És azért ott nem ezt csinálták szerintem. A BK-ból kiindulva ez a sorozat még évek múlva is lesz:) Ha már most ilyen, mit fognak még belehozni?
Én is voltam már vadbulikba, csókolóztam vadidegennel, de itt az megy, hogy egyik pasiágyából ki, másikéba be, ahogy húgom magyarázta. Ez ne legyen már főműsoridőben. Maga az elképzelése nem rossz amúgy a sorozatnak, csak kicsit visszább kellene venni belőle. De lehet hogy nem is olyan durva, csak én ítélek egy rész után rosszul:)
Egyébként elárulom, nem a tévéből fog tanulni, hanem a valóságból. Nézd meg, milyen kérdések, válaszok, emberek vannak csak ezen az oldalon. És ezek felnőttek.
Elmondjam-e, hogy megcsaltam; nem tőle van a gyerek; lefeküdtem a kolléganőmmel; összejöttem a szomszéddal. A valóság fogja befolyásolni.
Azt meg nem értem, miért tudod már most előre, hogy piálni fog a tesód meg részegen hazajárni?
Én sem engedem nézni. Bár mi tévét sem nagyon nézünk itthon (3 csatorna van, inkább dvdzünk) a húgom mesélt róla, megnéztem egy részt. Aztán szóltam anyukánknak, hogy micsoda... sííííp... néz a lánya. Letiltásra került.
Rettenet. Én anno a BB-t néztem, kb 4-5 részt, még az első szériát.
Már akkoris ordított róla, hogy mennyire megjátszott.
Meg lehet nézni, hogy a szereplők hány százaléka él most a pszihiátrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!