Megbolondult az apám két nappal a Balaton Sound előtt! Mit csináljak vele?
Megvette nekem a bérletet, van szállásom foglalva, erre a napokban kitalálta hogy mégsem mehetek el, mert hogy a jegyeim alapján nem érdemlem meg (és szerinte céltalan vagyok és lusta, de az évvégi átlagom amúgy 3,7)
A barátnőmmel mentünk volna, akit nagyon nem akarok cserbenhagyni, de apámat ez se izgatja. MIT TEGYEK???? 18/L.
Az igen... először ajándékba adja, aztán dolgozz azért, hogy kiérdemeld, majd pedig az árát is vissza kell fizetned. Nagyon korrekt. Akkor legalább az elején mondta volna azt, hogy a bizonyítvány miatt nem enged el, és akkor nem éled bele magad. Ráadásul ő hagyná, hogy elússzon mind az ő 54 ezer forintja, plusz a spórolt pénzed, és a munka, ami benne van. Nem tudom miért pont ő prédikál neked a felelősségről... (Remélem igaza lesz az egyik válaszolónak, és tényleg csak meg akar szívatni egy kicsit, viccből)
Anyukád mit szól ehhez? Ő engedne? Ha igen, talán megkérhetnéd, hogy beszéljen apáddal, talán az ő szava mérvadóbb.
Amit te mondhatnál neki még, hogy sajnálod, hogy nem tanultál alaposabban, következő évben jobban fogsz igyekezni. De ez a fesztivál volt minden vágyad erre a nyárra, ezért is kérted szülinapodra. És gondoljon arra a sok belefektetett munkába a pénzért mind a te, mind az ő részéről. Esetleg mesélj neki a társaságról, akivel mennél, hogy tudja kikkel leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!