Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem lehet látni...

Csak szerintem lehet látni egy kisgyereken hogy gonosz lesz?

Figyelt kérdés

a csapkodós mindent leverős babákból gonosz emberek lesznek szerintem..

van erre példám 35éves vagyok, ismerek olyat akit láttam babaként..egy olyan lány lett belőle aki mindenkinek árt, megszégyenít nála szerencsétlenebb embereket, lenéz mindenkit..

én valahogy már kicsi korában és ódzkodtam tőle..mert láttam a szemében valamit ami unszimpatikus volt..

2013. júl. 7. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ezt érdemes elolvasni. Sok antiszociális viselkedészavarral küzdő felnőtt van, és ennek már bizony gyerekkorban is felismerhető tünetei vannak. És nem csak a 'rossz' családokban fordul elő.

2013. júl. 7. 11:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos? Szerinted? :)))

[link]

2013. júl. 7. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden kisbaba lever dolgokat, majd ha lesz sajátod, csodálkozva fogod látni, hogy a tied is. Ha pedig elkönyvelik rossznak, esetleg "gonosznak", nagy eséllyel tényleg az lesz.

Az általad ismert lány sem a csapkodás miatt lett olyan, amilyen.

2013. júl. 7. 12:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A pszichopaták gonosznak születnek, de szerintem ez már extrém gonosz. Őket semennyi ölelés vagy szeretet nem tudná megváltoztatni.
2013. júl. 7. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan dolog hogy kinél hogy.. én ismerek egy embert akit 3 éves kora óta ismerek egészen 15-16 éves koráig egy kifejezetten csendes,visszahúzódó de nagyon jó gyerek volt és most 20 éves és mintha nem is ő lenne.. ügyei vannak kocsmai balhék stb..
2013. júl. 7. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Az a gyerek, akiről írtál, jó tapasztalataid lehettek vele kapcsolatban vagy egyszerűen megérezted.

A barátnőm apja mesélte nekem, hogy amikor még kicsi lányka volt az ő gyermeke, tudta, hogy belőle nagyon szép nő lesz. És igaza is lett: modell lett belőle. Amúgy rendes ember a barátnőm, mert a szülei nagyon megnevelték.

Én úgy gondolom, hogy ha a szülők sokat törődnek a gyerekükkel, megnevelik és minden kérdésre normálisan válaszolnak, és nem ezt mondogatják: Hát, mert... csak... mert nem lehet...

Pl. ha vendégségben kipakolja a könyveket a polcról, akkor meg kell neki mondani, hogy ezt nem szabad, mert illetlenség és mert, véletlenül tönkreteheti a könyv lapjait.

Nekem is van példám: az egyik rokonunknak két kislánya van. Amikor az első még baba volt, mindenki tudta, hogy nem lesz megnevelve a hülye és lusta anyja miatt, aki úgy gondolja, hogy a liberális nevelés a legjobb (ez valójában nemtörődömséget jelent). Igazuk is lett, mert mind a ketten tényleg neveletlenek, és sok problémát hallottunk felőlük. Egyik nap az egyik unokatesóm mesélte, hogy amikor náluk volt vendégségben, a gyerekek megállás nélkül visítoztak, rájuk szólt kedvesen, hogy legyenek csendben, mert zavarják mások nyugalmát (szomszédokra gondolt). Erre az anyjuk azt mondta, a gyerekeknek ez a dolguk! Hadd visítozzanak! Akkor az unokatesóm kitervelt egy menekülési útvonalat: úgy tett, mintha hívtunk volna valami fontos ügyben, amit el is hittek a házigazdák. :D

Ma is gondok vannak velük. A nagyobbik 8 éves és nem akar iskolába menni, néha visítozik ott is. (igaz, most nyári szünet van) A kisebbik szeptembertől lesz ovis, ami kötelező is lesz, különben megbüntetik a szülőket.

A nagyim annyira utálja őket, hogy nem szívesen látja őket vendégül -még az anyjukat se.

2013. júl. 8. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Én láttam már olyan gyereket, hogy felállni nem tudott még, de már olyan gonoszság volt az arcán, hogy huszon-sok éves létemre megijedtem tőle. Arra gondoltam, basszus, ebből tömeggyilkos lesz!
2013. júl. 8. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
emlékszem egyszer én is hisztériáztam egy baba miatt kiskoromban, mindig mindenért hisztiznem kellett, aztán szépen lassan felfogtam hogy nem megyek semmire sem vele, mert már csak azért sem kaptam meg :D Király vagy anyu :)
2013. júl. 11. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

de ettől még nem gonosz valaki szerintem, magamat sem tartok annak, holott hisztiztem

2013. júl. 11. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!