Mit lehet tenni vele?
Az öcsém 17 eves. Anyaval lakunk meg mind a ketten. Az a lroema vele, hogy elkepeszto modon bunko es tiszteletlen. Az meg a kisebbik baj h velem, de anyával is, aki a lelkét kikopi erte. Ugy beszel vele mint egy kutyával... Elegge rossz ezt hallani. Ha pedig beszelgetni akarunk vele rola h miert csinalja akkor rendszerint mi vagyunk lecseszve.. Anya mar tiszta ideg.. Nem tudja h mit csinaljon. Mellekesen csak velunk csinalja. Hogyehetne valtoztatni a viselkedesen? Mar nem merunk beszelni hozza.. Kerlek adjatok tanacsot.
20/f
Ha az én 17 éves fiam úgy beszélne velem mint akit a sza*ból rángatott ki, és túl megy bizonyos határon úgy szájba vágnám hogy a fal adná a másik pofont.
Ha ezek után nem fogná vissza magát, vagy nekem jönne, akkor simán megmondanám neki, hogy amint betöltötte a 18 évét, páros lábbal rúgom ki. Éljen onnantól kezdve annak a nyakán aki elviseli a bunkósságát, modortalanságát.
Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem vagyok híve a verekedésnek..
Neveld meg mégis csak a bátya vagy nem?
Én 2 olyan pofont adnék neki hogy hozzám sem merne szólni.
Mért nem csinálod ezt?
18/F
Azért nem vágja szájon, mert ő nem a bátyja, hanem a nővére.... (Szerintem)
Egyébként sajnos ennyi idősen már tényleg csak a szájba vágás marad.... Eddig kellett volna nevelni. :(
És az apuka dolga nem csak abból áll, hogy megcsináljuk azt a gyereket.... De ez rajtatok sajna nem segít.
Ha van rá lehetőségetek, menjetek el családterápiára. Ha egyáltalán hajlandó. De a családsegítőt szerintem meg lehetne kérdezni. Nem kéne megvárni, míg egyszer a gyerek esik neki anyucinak, mert rosszat szólt.
Ha a kérdező 20 /f akkor nem igen lehet a nővére.
szerintem is vágd pofon te anyukád helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!