A húgom életképtelen, szerintetek mit lehet tenni vele?
Akkora ökörségeket csinál, ami szerintem minden más embernek alap, hogy nem úgy csinálja. Annyira béna, hogy az már szó szerint fáj...
Ráadásul ilyenkor a családom oltogatja, üvöltöznek vele, hogy hogy lehet ekkora h*lye, szóval azért sajnálom is..
De mit lehetne tenni vele? A zokniját sem tudja sokszor rendesen felvenni, ha meg normálisan megmutatom neki, akkor kicsapja a hisztit és elkezd bőgni.
Az előbb megkértem valamire, erre úgy elrontotta, hogy 1 órámba telt, amíg rendbe hoztam. Pedig direkt azért kértem, mert tanulnom kellett volna... Egyetlen egyszer kértem meg és ez lett.. -.-
Na de semmi sem érdekli? Mondjuk bele van őrülve a számítógépbe már vagy 3 éve...
És tényleg egyre rosszabb. Annyira hétköznapi dolgot kértem tőle, és elrontja.. :S
Szia, hány éves?
Amúgy lehet, hogy szegénnyel már annyit kiabáltak, hogy emiatt rontja el, szerintem rendesen megcsapja ez az önbizalmát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!