Apa fia kapcsolat, ennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Van akinél nehezen alakul ki az apa fia kapcsolat? fiam 21 férjem 47,sajnos már kiskorában is sokat dolgozott a férjem,így kevés isőt töltöttek együtt.Most elvár tőle dolgokat,de nem közvetlen neki mondja és vele beszéli meg,hanem engem hibáztat,ha nem úgy van ahogy ő gondolja,sajnos előfordul,hogy a férjem besértődik és nem szól hozzá hetekig-hónapokig...sokszor ezt már nem birom,el vagyok keseredve.a férjem vállalkozó,a gyereket megpróbálta ebbe az irányba terelni,nehezen ment,nem bezsélték meg,mindketten hibásak,de szerintem nem léehet ilyet tenni,hogy mostantól nem foglalkozok a fiammal,közbe 20 embert foglalkoztatok...elküldte munkát keresni.nincs ilyen,hogy a gyerek lop,vagy ügyei legyen stb.érettségizett,azóta besegít itthon,nem tudom,h mit tegyek.nagyon rossz2013. jún. 28. 19:38
1/1 anonim válasza:
Nekem is hasonló az Apám, sok dologban azt mondja "menj anyáddal beszéld meg" és ez elsősorban azért van szerintem, mert fater fél önállóan cselekedni
Én is 21 vagyok, és rengeteg dolgot nem kaptam meg nevelés formájában, nem mutatta meg fater az alapvető dolgokat amit más ember összehoz még ha ideje szűkében van akkor is
Egyedül amire megtanított hogy kell biciklizni, meg csúzlit készíteni..
Mára már nem igénylem a törődést mert elvagyok magamnak
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!